Put do medalje u Rusiji vodi preko Crne Gore

Image
Foto: Pixsell, Grgur Zucko

Vaterpolska reprezentacija Hrvatske igrat će u utorak u 16,30 sati prvu četvrtfinalnu utakmicu na svjetskom prvenstvu protiv reprezentacije Crne Gore.

3.8.2015.
17:08
Pixsell, Grgur Zucko
VOYO logo

Dok su odabranici Ivice Tucka osvajanjem prvog mjesta u A skupini izborili direktan plasman u četvrtfinale, Crna Gora je za plasman među osam najboljih reprezentacija svijeta morala igrati i utakmicu osmine finala u kojoj je teže od očekivanog sa 12-8 pobijedila reprezentaciju Kazahstana.

Stiže ono pravo

"Čeka nas teška i neizvjesna utakmica, ali takve su sve četvrfinalne utakmice na svim natjecanjima. Znamo da igramo protiv aktualnih vice-prvaka svijeta i reprezentacije koja je u proteklih osam godina uvijek bila u borbi za medalje ili je osvajala medalje. Zato ne treba trošiti riječi o reprezentaciji Crne Gore jer se uistinu radi o snažnoj reprezentaciji, ali i mi imamo dobru momčad koja može pobijediti u utakmici koju dočekujemo spremni i motivirani. Najvažnije je da su svi igrači zdravi, a uvjeren sam da u teškoj i neizvjesnoj utakmici imamo izgleda za pobjedu", kazao je izbornik hrvatske vaterpolske reprezentacije Ivica Tucak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nijanse o pobjedniku

S njegovim mišljenjem slaže se i kapetan reprezentacije i jedan od najboljih vratara svijeta Josip Pavić koji je očekivao da će reprezentacija Crne Gore izboriti plasman u četvrtzavršnicu.

"Ja smatram da smo po kvaliteti izjednačeni i da će o pobjedniku odlučivati nijanse. Samo se nadam da će te nijanse biti na našoj strani. U principu, mi se međusobno dobro poznajemo i trebat će jako zapeti da dođemo do pobjede i plasmana u polufinale kojeg svi želimo i očekujemo", rekao je Pavić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U utakmicama četvrtzavršnice Svjetskog prvenstva u Kazanju sastaju se: Hrvatska - Crna Gora, Grčka - Australija, Mađarska - Italija te Srbija - SAD.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo