PUŠNIK ODBROJAVA ZADNJE DANE U HAJDUKU? / 'Ovo je katastrofa! Bojim li se otkaza? To nije pitanje za mene'

Image

Trener Hajduka Marijan Pušnik očekivano bio je razočaran nakon poraza u četvrtfinalu Hrvatskog kupa od RNK Splita.

30.11.2016.
22:03
VOYO logo

"Čestitke Splitu. Sve smo imali u svojim rukama, a onda smo neobjašnjivo pali. U produžecima nam se dogodila nesmotrenost Tudora. Ostali smo s igračem manje, a onda smo nerazumno potonuli", prokomentirao je Pušnik, koji je za ovu utakmicu ostao bez braniča Nižića i Šimića pa je Jefferson bio prisiljen igrati u obrani.

Image
LUDNICA NA PARKU MLADEŽI: /

Torcida je već spremala feštu, a onda je uslijedio nevjerojatan preokret

Image
LUDNICA NA PARKU MLADEŽI: /

Torcida je već spremala feštu, a onda je uslijedio nevjerojatan preokret

"Ne samo to. Mi smo pali u sredini. Trebali smo utakmicu privesti kraju u regularnom dijelu. Onakva nesmotrenost se ne smije dogoditi u posljednjoj minuti. Psihički smo pali. Sada moramo skupiti glave i pripremiti se za prvenstvo", kazao je Pušnik za HNTV.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hajduk je treći u prvenstvu, a sada je ispao iz Kupa što dosta velik udarac za ambicije kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je katastrofa i veliki udarac za naše ambicije. Sada trebamo dignuti glavu i pobijediti u Koprivnici", rekao je Pušnik.

"Bojim li se otkaza? To nije pitanje za mene već za vodstvo kluba. Jedino se bojim bolesti", prokomentirao je pak na presici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Galerija

Trener Splita VjekoslavLokica bio u u potpuno drugačijem raspoloženju. Njegova momčad dosta je bila pasivna u prvom poluvremenu, a onda se ulaskom Sandra Ugrine dosta toga promijenilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U prvom poluvremenu plan nam je bio umrtviti igru. Imali smo nekoliko dobrih situacija, ali ih nismo realizirali. Imali smo plan B s Ugrinom. Sačuvali smo ga i odigrao je sjajno. Pogotovo u produžetku. Ovo je velika nagrada svim momcima. Kad prođeš puno toga negativnog pa izjednačiš u 90 minuti protiv Hajduka... Sreća nas je nagradila. Kad je Tudor dobio crveni zabili smo... Ovo će nam puno značiti u borbi za ostanak u ligi. Posljednji smo na tablici. Moramo se nastaviti ovako boriti", završio je.

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo