PSOVKE OD NEKOLIKO TISUĆA KUNA: / Verbalni rat Cibalije i Rijeke stigao na naplatu

Image

Disciplinski sudac Prve lige Saša Pavličić-Bekić nakon odigranih utakmica osmog kola morao je provesti čak 12 disciplinskih postupaka.

14.9.2016.
15:06
VOYO logo

Najzanimljiviji su oni koji se tiču utakmice između Cibalije i Rijeke zbog žestokog verbalnog sukoba između pomoćnog trenera vratara Cibalije Tomislava Vranjića i nogometaša Rijeke Marka Vešovića.

Image
BLJUTAVA UVREDA CRNOGORSKOG NOGOMETAŠA DOBILA NASTAVAK: /

'Ne trebamo njegov novac, za jogurt imamo'

Image
BLJUTAVA UVREDA CRNOGORSKOG NOGOMETAŠA DOBILA NASTAVAK: /

'Ne trebamo njegov novac, za jogurt imamo'

"Predstavnik HNK Cibalia TomislavVranjić udaljen je s klupe u poluvremenu utakmice Cibalia-Rijeka zbog verbalnog sukoba i vrijeđanja igrača MarkaVešovića (Rijeka), a isti su međusobni sukob nastavili i po završetku utakmice. Vranjić je kažnjen jednomjesečnom zabranom obavljanja funkcije i novčanom kaznom od 5.000 kuna dok Vešović mora platiti novčanu kaznu u iznosu od 7.000 kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener momčadi HNK Cibalia StankoMršić kažnjen je novčanom kaznom u iznosu od 1.000 kuna jer je zbog ubacivanja boce s vodom i ulaska na teren za igru udaljen s klupe u sudačkoj nadoknadi utakmice Cibalia-Rijeka.

Image
Image

Novčanu kaznu od 7.000 kuna mora platiti HNK Cibalia kao organizator utakmice, a 9.000 kuna HNK Rijeka jer su gostujući navijači na utakmici Cibalia-Rijeka na tribini palili baklje u 61. minuti te jednu ubacili u ograđeni dio igrališta", objavljeno nje na službenoj stranici Prve HNL.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nadalje, trener NK Osijeka ZoranZekić i predstavnik kluba DomagojMalovan kažnjeni su ukorom jer su zbog opetovanog prigovaranja na odluke sudaca udaljeni s klupe u 68. minuti utakmice Dinamo-Osijek.

Hajduku 10 tisuća kuna

"NK Inter-Zaprešić kao organizator utakmice kažnjen je novčanom kaznom u iznosu od 7.0000 kuna, a HNK Hajduk kaznom od 10.000 kuna zbog paljenja pirotehničkih naprava tijekom utakmice Inter Z.-Hajduk od strane gostujućih navijača pri čemu su u 80. minuti zbog ubacivanja istih u teren za igru prouzročili jednominutni prekid igre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog momčadskih prekršaja (čl. 54. DP HNS) na utakmicama Dinamo-Osijek i Split-Istra 1961 sa po 5.000 kuna kažnjeni su NK Osijek i RNK Split.

Igrač RNK Split AmerDupovac koji je isključen zbog dva žuta kartona na utakmici Split-Istra 1961 kažnjen je s jednom utakmicom zabrane igranja i 3.000 kuna novčane kazne".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo