OGLASIO SE DISCLIPLINSKI SUDAC

PSOVKE OD NEKOLIKO TISUĆA KUNA: Verbalni rat Cibalije i Rijeke stigao na naplatu

Disciplinski sudac Prve lige Saša Pavličić-Bekić nakon odigranih utakmica osmog kola morao je provesti čak 12 disciplinskih postupaka.

Najzanimljiviji su oni koji se tiču utakmice između Cibalije i Rijeke zbog žestokog verbalnog sukoba između pomoćnog trenera vratara Cibalije Tomislava Vranjića i  nogometaša Rijeke Marka Vešovića. 

BLJUTAVA UVREDA CRNOGORSKOG NOGOMETAŠA DOBILA NASTAVAK: ‘Ne trebamo njegov novac, za jogurt imamo’

JAVIO SE PROZVANI CRNOGORAC: ‘Nisam vrijeđao Slavonce da su siromašni, evo što se dogodilo’

“Predstavnik HNK Cibalia Tomislav Vranjić udaljen je s klupe u poluvremenu utakmice Cibalia-Rijeka zbog verbalnog sukoba i vrijeđanja igrača Marka Vešovića (Rijeka), a isti su međusobni sukob nastavili i po završetku utakmice. Vranjić je kažnjen jednomjesečnom zabranom obavljanja funkcije i novčanom kaznom od 5.000 kuna dok Vešović mora platiti novčanu kaznu u iznosu od 7.000 kuna.

Trener momčadi HNK Cibalia Stanko Mršić kažnjen je novčanom kaznom u iznosu od 1.000 kuna jer je zbog ubacivanja boce s vodom i ulaska na teren za igru udaljen s klupe u sudačkoj nadoknadi utakmice Cibalia-Rijeka.

Novčanu kaznu od 7.000 kuna mora platiti HNK Cibalia kao organizator utakmice, a 9.000 kuna HNK Rijeka jer su gostujući navijači na utakmici Cibalia-Rijeka na tribini palili baklje u 61. minuti te jednu ubacili u ograđeni dio igrališta”, objavljeno nje na službenoj stranici Prve HNL.

Nadalje, trener NK Osijeka Zoran Zekić i predstavnik kluba Domagoj Malovan kažnjeni su ukorom jer su zbog opetovanog prigovaranja na odluke sudaca udaljeni s klupe u 68. minuti utakmice Dinamo-Osijek.

Hajduku 10 tisuća kuna

“NK Inter-Zaprešić kao organizator utakmice kažnjen je novčanom kaznom u iznosu od 7.0000 kuna, a HNK Hajduk kaznom od 10.000 kuna zbog paljenja pirotehničkih naprava tijekom utakmice Inter Z.-Hajduk od strane gostujućih navijača pri čemu su u 80. minuti zbog ubacivanja istih u teren za igru prouzročili jednominutni prekid igre.

Zbog momčadskih prekršaja (čl. 54. DP HNS) na utakmicama Dinamo-Osijek i Split-Istra 1961 sa po 5.000 kuna kažnjeni su NK Osijek i RNK Split.

Igrač RNK Split Amer Dupovac koji je isključen zbog dva žuta kartona na utakmici Split-Istra 1961 kažnjen je s jednom utakmicom zabrane igranja i 3.000 kuna novčane kazne”.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr