PRVO JE TJEŠIO MODRIĆA, A POTOM I BALEA: / Ronaldo otkrio što je rekao Velšaninu poslije polufinala

Image
Foto: AFP, ROMAIN LAFABREGUE

Ronaldo je progovorio i o novom rekordu i predstojećem finalu.

7.7.2016.
14:36
AFP, ROMAIN LAFABREGUE
VOYO logo

Nakon utakmice između Portugala i Walesa u polufnialu Eura, Cristiano Ronaldo je pohitao utješiti Garetha Balea, svog suigrača iz Real Madrida. Sve je to podsjetilo na situaciju nakon susreta osmine finala natjecanja između Hrvatske i Portugala u Lensu. Tad je Ronaldo tješio neutješnog Luku Modrića, čije su suze obišle svijet.

Image
DEJA VU: /

Jedan trenutak nakon utakmice podsjetio nas je na tužnu hrvatsku noć u Lensu

Image
DEJA VU: /

Jedan trenutak nakon utakmice podsjetio nas je na tužnu hrvatsku noć u Lensu

Poslije je sve zanimalo što je Portugalac rekao Modriću, baš kao što sve sada zanima što je rekao Baleu. O tome je sam progovorio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne mogu vam sve otkriti. Čestitao sam njemu i Walesu na fantastičnom turniru. Bili su apsolutne zvijezde Eura i pravo otkriće. Poželio sam im sreću, a o ostalom radije ne bih otkrio", ispričao je Ronaldo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tada sam imao 18 godina i bilo je to moje prvo finale. Moj debi na Euru. Dvanaest godina je prošlo i jako sam ponosam što ćemo igrati u finalu. Uvijek sam sanjao o naslovu s Portugalom. Nadam se da će se sada to ostvariti", dodao je Portugalac.

Novi rekord

Svojim trećim golom na Euru izjednačio je rekord Michela Platinija. On je na Europskim prvenstvima ukupno dao devet golova, što je Ronaldo sada izjednačio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

"Lijepo je rušiti rekorde. Puno puta sam to do sada napravio i još uvijek to radim i za zemlju i za klub. To dalazi prirodno, ali je najbitnije da smo u finalu", kazao je Ronaldo.

Bale razočaran

Bale je pak poslije utkamice izjavio kako je razočaran ispadanjem nakon što su bili tako blizu finala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Puno smo postigli i ponosni smo. Okusili smo kako je to igrati na velikom natjecanju i stekli smo puno samopouzdanja. Ne želimo se više samo pojaviti na turniru. Imamo puno veće ambicije", poručio je Velšanin.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo