PROSINEČKI ČEKA HRVATSKU: / 'Ma kakva mina?'

Image
Foto: Pixsell, Boris Šćitar

Izbornik nogometne reprezentacije Azerbajdžana Robert Prosinečki izjavio je u srijedu da je Hrvatska favorit, ali da se nada da će se njegova momčad pokazati u dobrom svijetlu.

2.9.2015.
12:02
Pixsell, Boris Šćitar
VOYO logo

Na novinarski upit kakvu "minu" sprema Hrvatskoj, Prosinečki je odgovorio: "Ma kakva mina. Hrvatska je favorit i velika reprezentacija, a ja se nadam se da će se Azerbejdžan pokazati u dobrom svijetlu".

Nedostaju dva igrača

Hrvatska reprezentacija u sklopu kvalifikacija za EP 2016. u četvrtak u Bakuu igra protiv Azerbajdžana, a tri dana kasnije gostuje kod Norveške. Azerbejdžan nije izgubio u kvalifikacijama za Euro 2016. otkad ga je preuzeo Prosinečki, pobijedili su Maltu 2-0 i odigrali 0-0 sa Norveškom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nedostaju mi dvojica igrača koji su do sada bili standardni i koji nam puno znače. Nema veznjaka Javida Husejnova, koji je u pritvoru, i desnog beka Maksima Medvedeva. Tu ćemo tražiti zamjene", rekao je Prosinečki.

Javid Husejnov je jedan od šestorice uhićenih koji se sumnjiče za smrt novinara Rasima Alijeva. Taj novinar je kritično pisao o Husejnovu, te je tvrdio da zbog svog ponašanja ne zaslužuje igrati za reprezentaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na malom stadionu

Umjesto na Nacionalnom stadionu, koji prima 68.000 gledatelja, dvoboj Azerbajdžana i Hrvatske igrat će se na Bakcell Areni čiji je kapacitet 12.000 posjetitelja.

"Otišli smo na manji stadion, prima 12.000 gledatelja, ali to je pravi nogometni stadion, bez atletske staze, pa je na njemu bolja atmosfera. Hrvatska je dobro popraćena u ovdašnjim medijima, ima igrače koji igraju u velikim klubovima, i ljudi znaju za Modrića, Rakitića, a nedavno se dosta pisalo o Kovačiću koji je otišao u Real. Također, teški poraz iz Osijeka (0-6) još je jedan motiv da navijači dođu na utakmicu", dodao je Prosinečki, čiji igrači će dobiti bonus od tri milijuna eura ako pobijede Hrvatsku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
TRI MILIJUNA RAZLOGA: /

Prosinečki ima dodatni motiv protiv Hrvatske!

Image
TRI MILIJUNA RAZLOGA: /

Prosinečki ima dodatni motiv protiv Hrvatske!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo