NAGRADA ZA POBJEDU: / Ćorić prošao prvo kolo Madrida i sada mu slijedi ogled s najboljim

Image
Foto: AFP

Ivo Karlović nije se uspio plasirati u drugo kolo ATP turnira Masters 1000 serije u Madridu, gdje ga je u utorak u prvom kolu pobijedio Amerikanac Denis Kudla (ATP - 61.

3.5.2016.
17:31
AFP
VOYO logo

Hrvatski veteran je pri vodstvu 6-5 u odlučujućem setu dvaput stigao do prednosti na servis Kudle, ali se američki tenisač uspio izvući i izboriti 'tie-break'. U njemu je Karlović poveo 4-2, no Kudla je odgovorio nizom od pet poena, kojim je stigao do druge pobjede u trećem međusobnom dvoboju s najboljim svjetskim serverom.

Karlović je u prvom setu prvi imao break prednosti, ali ga je ispustio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Propušteno je nadoknadio u tie-breaku, u kojem je Amerikanac vodio 4-0 i propustio dvije set-lopte (6-5, 7-6). U drugom setu nije bilo oduzimanja servisa pa je odluka ponovno pala u 'tie-breaku' u kojem je Kudla bio uspješniji. Amerikanac će u drugom kolu igrati protiv Španjolca Davida Ferrera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ćorić izbacio Almagra

Borna Ćorić je pak pobjedom jzapočeo nastup na ATP 1000 turniru u Madridu nakon što je u 1. kolu slavio protiv Španjolca Nicolasa Almagra s 6-2, 6-2.

Ćorić (ATP 40.) je sjajno odigrao dvoboj s Almagrom, koji je 48. tenisač svijeta i vrlo opasan na zemlji. Zagrepčanin je po dvaput u setu oduzimao servis Almagru, svoj početni udarac je sačuvao dokraja, te je brzo i zasluženo otišao u 2. kolo. Bio je to prvi međusobni sraz Ćorića i Almagra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ćorić će kao nagradu dobiti dvoboj s prvim igračem svijeta Novakom Đokovićem i to prvi puta u karijeri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo