BIJELI SE POHVALILI POJAČANJIMA: / Hajduk doveo dva igrača, pogledajte kako igraju

Image
Foto: Screenshot

Posljednjeg dana prijelaznog roka Hajduk se pojačao braničem Josipom Kvesiće i veznjakom iz Gambije Hamzom Barryjem (22).

31.8.2016.
20:59
Screenshot
VOYO logo

Barry u Split dolazi kao slobodan igrač nakon što je ovog ljeta raskinuo ugovor s ciparskim Apollomo iz Limassola.

"Dvadesetdvogodišnji vezni igrač Hamza Barry novi je igrač Hajduka. Reprezentativac Gambije danas je potpisao ugovor s Hajdukom, dobio dres s brojem 19 i već poslijepodne priključio se treninzima momčadi MarijanaPušnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Barry je rođen 15. listopada 1994. godine, a među Bijele je stigao iz ciparskog Apollon Limassola. Prošle sezone je bio na posudbi u Maccabiju iz Netanye, a potom u Hapoelu iz Tel-Aviva gdje je ukupno skupio 33 nastupa. Prije odlaska na Cipar dvije godine nastupao je za maltešku Valletu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za najbolju vrstu Gambije upisao je 9 nastupa, a debitirao je s nepunih 18 godina na utakmici protiv Tanzanije", priopćio je klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stigao Kvesić

U međuvremenu, Hajduk je na svojoj stranici potvrdio transfer Josipa Kvesića.

"Dvadesetpetogodišnji vezni igrač s Bijelima je danas potpisao ugovor, dobio dres s brojem 3 i večeras je odradio prvi trening s momčadi Marijana Pušnika", objavio ja Hajduk.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napominju kako je Kvesić je rođen 21. rujna 1990. godine u Širokom Brijegu, a u Hajduk je stigao iz turskog Antalyaspora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nogometnu karijeru započeo je u Širokom Brijegu, a 2008. godine prešao je u slovačku Žilinu. Sezonu 2010/2011 igrao je za Varaždin odakle je prešao u Željezničar za koji je nastupao od 2011. do 2015. godine. Igrao je za reprezentaciju BiH u kategorijama U-19 i U-21 u kojima je upisao sveukupno 22 nastupa", navodi se u priopćenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo