PROCURILA NOVA VERZIJA SUKOBA NA OLD TRAFFORDU: / 'Zlatan je poludio i onda je počela tučnjava'

Image
Foto: AFP

Guardolin pomoćnih izvrijeđao je Ibrahimovića i to je pokrenulo sukobe.

12.12.2017.
10:53
AFP
VOYO logo

Priča oko sukoba na Old Traffordu između igrača i stručnog osoblja Manchester Uniteda i Manchester Cityja i dalje je glavna tema engleskim medija. U ponedjeljak je procurila priča prema kojoj je Jose Mourinho započeo sukob kada je otišao u svlačionicu Cityja kako bi im očitao lekciju zbog preglasnog slavlja.

Prvo se verbalno sukobio s vratarom Edersonom nakon čega su iz poletjele boce i drugi predmeti prema njemu. Mourinho je na kraju završio zaliven mlijekom. Isto tako navedeno je da je Romelu Lukaku bocom pogodio Mikela Artetu, pomoćnika Pepa Guardiole. U incident je bilo umiješano oko 20-ak igrača i osoblja dvaju klubova, a na kraju se uz redare umiješala policija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što se dogodilo?

U utorak je pak The Sun izašao s novom verzijom priče. U glavnoj ulozi je Zlatan Ibrahimović. Njega su navodno suparnici izvrijeđali te su mu poručili da 'previše priča, a premalo se kreće'. Ibrahimović je odigrao posljednjih 15 minuta susreta i nije uspio pomoći svojoj momčad. Nakon toga su igrači krenuli u tunel. Mourinho je tada napao igrače Cityja da su preglasni, dok, pozivajući se na Marcu, britanski dnevni list navodi da je jedan od članova Guardiolinog osoblja viknuo prema Ibrahimoviću: 'Ibra, previše pričaš, a premalo se krećeš'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To nije naišlo na odobravanje kod Šveđanina koji se tek nedavno vratio nakon teške ozljede koljena i da je upravo to pokrenulo sukobe i tučnjavu. Ostalo je poznato. Mourinho je vikao prema vrataru Edersonu da pokaže malo više poštovanja, Kompany je potom 'poludio' na Portugalca i njegovo osoblje nakon čega su prema treneru Uniteda poletjeli voda i mlijeko. Isto tako, navodno su se klubovi izjasnili o Arteti. Prema njima, on je glavom udario u vrata od ormarića u svlačionici, a ne kao što je prvotno objavljeno da ga je Lukaku pogodio bocom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo