PROBLEMI U BARCELONI: / 'Messi razmišlja o odlasku s Camp Noua, već su počeli razgovori s Englezima'

Image
Foto: AFP

Messijev ugovor s Barcelonom istječe na kraju ove sezone, a sudeći prema napisima svjetskih medija, njegova je budućnost u katalonskom klubu prilično upitna.

13.10.2017.
9:56
AFP
VOYO logo

BARCELONA PRED ŠOKANTNOM ODLUKOM: Katalonci se zbog Messija odriču Camp Noua

Image
BARCELONA PRED ŠOKANTNOM ODLUKOM: /

Katalonci se zbog Messija odriču Camp Noua

Image
BARCELONA PRED ŠOKANTNOM ODLUKOM: /

Katalonci se zbog Messija odriču Camp Noua

Argentinac je s reprezentacijom napravio sjajan posao i praktički ju je sam odveo na Svjetsko prvenstvo u Rusiji te se sada okreće klupskom nogometu i Barceloni s kojom o novom ugovoru pregovara već 18 mjeseci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No u priču se upleo i Manchester City čiji su se čelnici već u nekoliko navrata sastali sa Messijevim predstvanicima dajući do znanja kako ga uistinu jako žele. City mu je navodno spreman ponuditi 40 milijuna funti i plaću od 500 tisuća funti tjedno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Politički razlozi?

The Sun piše kako je Messi bliskim prijateljima rekao kako nije uvjeren u Barcelonin dugoročni plan, pogotovo nakon Neymarovog odlaska i dolaskom Ernesta Valveredea na mjesto trenera. Britanski portal piše i kako je politička situacija u Kataloniji natjerala Messija da dobro promisli o svojoj budućnosti. On se nalazi u neugodnoj situaciji jer se od njega očekuje da podrži nezavisnost Katalonije iako nije španjolski građanin.

'Novac nije problem'

Cityev napadač i Messijev suigrač iz reprezentacije Sergio Aguero izjavio je kako bi volio zaigrati sa Messijem na Ettihadu:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Novac ovdje nije problem. Volio bih imati Lea u svojoj momčadi, ali to je dosta komplicirano. On je poput Ronalda - oni su ikone svojih klubova i teško im je samo tako otići."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo