PRESUDITE SAMI: / Je li ovo najbolje zakucavanje sezone?

Image
Foto: Screenshot/YouTube

Russell Westbrook je sinoć upisao svoj sedmi triple-double ove sezone u pobjedi svojih Oklahoma City Thundera nad Detroit Pistonsima od 106-88.

27.11.2016.
10:26
Screenshot/YouTube
VOYO logo

Thunder nije gubio ni u jednom trenutku utakmice, a svojom čvrstom obranom su dopustili Pistonsima da pogode samo jednu tricu iz 19 pokušaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sjajan rekord

Westbrook je utakmicu završio sa 17 pogodaka, 13 skokova i 15 asistencija, To mu je 44. triple double u karijeri čime se izjednačio s LeBronom Jamesom kao najaktivniji NBA igrač među šest najboljih u povijesti američke profesionalne košarkaške lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najbolji strijelac Oklahoma Cityja bio je Anthony Morrow koji je zabio 21 koš, a Victor Oladipo je dodao 18, dok je Steven Adams ubacio 16.

Kod Pistonsa najučinkovitiji je bio Tobias Harris sa 21 pogotkom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Warriosi upisali desetu pobjedu u nizu

Golden State Warriors su nastavili pobjednički niz nakon što su sinoć slavili protiv Minnesota Timberwolvesa sa 115-102.

To im je deseta pobjeda u nizu. Prvu četvrtinu su otvorili Klay Thompson i Stephen Curry tricama, a prvo poluvrijeme je zatvorio Kevin Durant također tricom za vodstvo Warriorsa od 56-48.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U trećoj četvrtini su Warriorsi opet nadigrali Minnesotu sa 34-25, sa šutom 58.3 posto iz igre i 66.7 posto s linije trice. Curry je bio najbolji strijelac utakmice sa 34 koša, od čega je 17 zabio u trećoj četvrtini. Durant je dodao 28 koševa uz deset skokova i šest blokova, a Thompson je ubacio 23 koša uz šest skokova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Minnesotu je predvodio Zach Lavine sa 31 pogotkom, a Karl Anthony Towns je dodao 18. Potez utakmice pripao je Andrewu Wigginsu, svaka čast na ovom zakucavanju:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rezultati:

Miami Heat - Memphis Grizzlies 107-110 Charlotte Hornets - New York Knicks 107-102 Oklahoma City Thunder - Detroit Pistons 106:88 Washington Wizards - San Antonio Spurs 100-112 Golden State Warriors - Minnesota Timberwolves 115-102

Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo