PREDSJEDNIK SPUSTIO ŠPANJOLSKOJ LEGENDI: / ´Njegov je transfer bio pravi fijasko´

Image
Foto: AFP/MIGUEL RIOPA

Legendarni španjolaski vratar Iker Casillas od ove je sezone član portugalskog prvoligaša Porta u kojemu nema pretjerano dobru sezonu i svojim lošim reakcijama je koštao tu ekipu nekoliko pobjeda

16.3.2016.
10:42
AFP/MIGUEL RIOPA
VOYO logo

Tridesetčetverogodišnji Casillas ove je sezone potpisao za Porto, nakon što je cijelu dosadašnju karijeru proveo u Real Madridu. Iako se isprva činilo kao izvrstan potez, predsjednik Porta Da Costa sada priznaje da Casillasovo dovođenje nije bilo pametno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To je bio pravi fijasko. Neki njegovi nastupi su nas koštali utakmica, prvenstva i prolaza u Ligi prvaka. Njegova plaća je neprihvatljiva za klub i ako otiđe u SAD, a rekli su mi da ga u New York Cityju žele, to bi bio najbolji rasplet", navodi Da Costine riječi El Confidencial.

Unatoč slabijoj formi u posljednjim sezonama, Casillas je i dalje prvi izbor španjolskog izbornika Del Bosquea te se očekuje da će biti jedinica reprezentacije na nadolazećem Euru. Casillas je do sada za nacionalnu momčad nastupio 165 puta, više nego bilo koji drugi nogometaš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo