PREDSJEDNIK HAJDUKA UOČI DERBIJA: / ´Nema kraja bezobrazluku i bahatosti braće Mamić´

Image
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL

U srijedu će Dinamo i Hajduk u Splitu odigrati prvu polufinalu utakmicu Hrvatskog kupa, a uoči te utakmice iz tabora obje momčadi stižu oštre poruke.

16.3.2016.
9:09
Zeljko Lukunic/PIXSELL
VOYO logo

Prvo je atmosferu zagrijao trener Dinama Zoran Mamić koji je na svojoj press konferenciji odgovorio na pitanje kakvo suđenje očekuje u Splitu i podsjetio na svoju nedavnu izjavu kada je Marin Brbić zatražio strane suce u derbiju. Tada je poručio da što se njega tiče da može suditi Torcida, a pomoćnici biti Brbić i Pavasović.

Mamić pozvao Brbića da sudi

"Vjerujem da je gospodin Brbić vidio moju poruku, naporno trenirao, da će naći pravilnu veličinu dresa i odraditi to kvalitetno sutra", poruka je trenera Dinama Zorana Mamića predsjedniku Hajduka uoči polufinalne utakmice Kupa koja se igra u srijedu u 17 sati na Poljudu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brbić mu je vrlo brzo odgovorio prioćenjem u kojemu je nazvao njega i njegovog brata Zdravka glavnima odgovornima za uništavanje hrvatskog nogometa.

Image
Image

Marin Brbić

Brbićevo priopćenje prenosimo u cijelosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izjava Zorana Mamića uoči našeg susreta na Poljudu krajnje je neprimjerena, ispod svake razine. Ne mogu je drugačije komentirati nego kao još jedan dokaz da nema kraja bezobrazluku i bahatosti braće Mamić.

Kao da nije dovoljno to što su Zdravko i Zoran na čelu današnjeg Dinama uništili hrvatski nogomet nego su još toliko bezobrazni i bahati da sebi uzimaju za pravo dijeliti nam svima lekcije o poštenju i moralu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nogomet se u Hrvatskoj danas igra isključivo za privatni interes braće Mamić, a o njihovom poštenju i moralu najbolje svjedoči stanje u kojem se nalazi hrvatski nogomet te brojne istrage koje su protiv njih pokrenute.

Braća Mamić, među ostalim i uz pomoć sudačke organizacije, ubili su svaku draž i neizvjesnost u domaćem natjecanju podredivši sve jednom klubu i jednom gazdi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oni koji su otjerali gledatelje s tribina i za vlastiti račun privatizirali hrvatski nogomet, Savez i sve reprezentativne selekcije, sada očito jedini izlaz vide u banaliziraju problema koje su upravo oni uzrokovali i za koje su odgovorni.

Zahvalio bih se Zoranu Mamiću na njegovoj velikodušnoj ponudi, ali ne hvala, ne bih nikada uzeo sebi za pravo da sudim nogometne utakmice kao što to on i njegov brat sude već duže od desetljeća u hrvatskom nogometu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nažalost, osuđujući pritom i hrvatski nogomet - na propast.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo