POŽALIO SE NAKON DEBAKLA: / 'Pa većina mojih igrača su hajdukovci, najradije bi obukli bijeli dres'

Image

Hajduk je protiv Intera upisao najuvjerljiviju pobjedu sezone (6:0), došao nadomak 3. mjesta kolo prije kraja, a Marko Futacs je s četiri gola preuzeo vrh strijelaca 1- HNL.

20.5.2017.
22:31
VOYO logo

Ako tako i ostane, a Futacs sad iam 16 golova, jedan više od Andrijaševića i Hodžića, Mađar će biti prvi Hajdukov igrač nakon 25 godina s titulom najboljeg golgetera HNL-a, a to je u prvoj sezoni hrvatske lige bio Ardian Kozniku s 12 golova.

"On je napadač koji je svake godine redovito zabijao svoju kvotu golova. Vodio sam momčad protiv njega u Mađarskoj, znam koliko je dobar. Puno radi i bori se, stalno je u prilici za gol. Bit će dobro ako postane najbolji strijelac", kazao je trener Hajduka Joan Carillo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
RAPSODIJA U 'BIJELOM': /

Šou Marka Futacsa u najuvjerljivijoj Hajdukovoj pobjedi u sezoni

Image
RAPSODIJA U 'BIJELOM': /

Šou Marka Futacsa u najuvjerljivijoj Hajdukovoj pobjedi u sezoni

Kombinatorika donijela golove

"Svaka utakmica nam je važna zbog tri boda i osvajanja trećeg mjesta. U prvom dijelu bili smo zbunjeni, težili smo individualnim akcijama, morali smo igrati puno bolje.... U drugom dijelu bilo je više kombinatorike pa su došli i golovi. Sretan sam zbog igrača, zbog igre, na koncu i rezultata", rekao je Joan Carrillo.

Image
Image

Trener Hajduka nije želio govoriti o tome je li sad bliže ostanku u Hajduku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nije ni korak naprijed, ni korak nazad, želim postići cilj, a to je treće mjesto", dodao je Carillo. Galerija

Trener Intera Samir Toplak očekivano nije bio dobro raspoložen nakon primljene "šestice".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Grdo zvuči, ipak je to malo puno'

"Grdo zvuči, ipak je malo puno šest golova, ali tako je to kad dođeš na Poljud samo s dva standarda igrača. Do 52. minute smo se držali, imali smo i jednu šansu, ali nakon drugog gola momčad u kojoj je bilo pet juniora raspala se pod naletom Hajduka".

"Možda smo imali previše hajdukovaca u momčadi, ha, ha... Ma imao sam i prije puno hajdukovaca, oni kad dođu na Poljud najradije bi obukli bijeli dres i navijali s Torcidom! Stvarno se ne sjećam da je neki bivši hajdukovac dobro odigrao na Poljudu. Kad nije lani iskusni Čeliković, kako će mladi Šiljić, Mikulić, Zulim, Mamut", nabrajao je očajni Toplak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

A onda je pohvalio Futacsa...

"Jako me podsjeća na Karstena Janckera, na Igora Pamića, vidi se da zna, teško ga je čuvati. Zabranio sam igračlima da idu u duel s njim, a Hajduk je s njim puno dobio", zaključio je Toplak koji je ostvario cilj s Interom, ostanak u ligi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo