POTPUNI PREOKRET: / Cibona slavi veliku pobjedu izvan terena!

Image

Košarkaška sapunica oko registracije Ivice Zubca stigla je do kraja. Nakon svih peripetija, mladi košarkaš je na kraju član - Cibone.

5.2.2016.
17:33
VOYO logo

Podsjetimo, velika nada hrvatske košarke je 5. siječnja podnijela zahtjev za raskidom ugovora s Cibonom zbog neisplate plaća. Cedevita je munjevito reagirala i potpisala ugovor s nadarenim, 215 centimetara visokim centrom. Samo dan kasnije nego što je Zubac s njima zatražio raskid ugovora, Cibona je uplatila dugove Zupcu i to je bio temelj da se igrač ipak ne može registrirati za Cedevitu, jer je zahtjev prema HKS-u upućen 8. siječnja, u trenutku kad je Zubac bio isplaćen.

Povjerenik za natjecanje A-1 lige je odlučio kako je Zubac igrač Cedevite, ali nakon žalbe Cibone, sve se promijenilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U prostorijama Hrvatskog košarkaškog saveza održana je sjednica Arbitraže HKS-a na kojoj je donesena odluka prema kojoj je Ivica Zubac igrač KK Cibona, čime je poništena prvostupanjska odluka Povjerenika za natjecanje A-1 muške lige. Ova odluka je konačna", objavili su u petak iz HKS-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako donosi službena stranica KK Cedevite, njihov direktor Davor Užbinec pojasnio je da se KK Cedevita za sada neće izjašnjavati i komentirati ovu odluku HKS-a, sve dok ne dobije odluku u pisanom formatu gdje se navodi koji su razlozi i na osnovu kojih pravnih argumenata je Arbitraža HKS-a mogla donijeti takvu odluku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo