POSLJEDNJI TRENUCI ŽIVOTA MUHAMMADA ALIJA: / 'Svi su mu organi otkazali, samo je srce nastavilo kucati...'

Image
Foto: AFP, PIGISTE
Image
Foto: AFP, PIGISTE

Kći najvećeg boksača opisala je kako su izgledali posljednji trenuci života njezina oca.

5.6.2016.
12:42
AFP, PIGISTE
VOYO logo

Smrt najvećeg sportaša 20. stoljeća Muhammada Alija pogodila je cijeli svijet. Najveći boksač u povijesti preminuo je u u petak u dobi od 74 godine u bolnici u Phoenixu gdje je prebačen zbog raspiratornih problema. Kako su izgledali njegovi posljednji terenuci opisala je njegova kći Hana Ali koja se obratila javnosti u kratkom priopćenju.

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

"Naša srca doslovno krvare, ali smo sretni što je naš otac napokon slobodan. Svi smo nastojali ostati jaki i šaptali smo mu na uho 'Sada možeš otići. Bit ćemo dobro. Volimo te. Hvala ti. Sada možeš ići natrag bogu'. Svi smo bili oko njega, grlili smo ga i ljubili te držali za ruke i molili se. Svi su mu organi otkazali, ali njegovo srce nije prestajalo kucati. Pola sata...njegovo srce samo je kucalo. Nitko nikada nije vidio nešto takvo. To je istinsko svjedočanstvo koliko su bili jaki njegov duh i volja. Hvala ti na beskrajnoj ljubavi i podršci", napisala je Hana Ali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: izismile.com
Image
Foto: izismile.com

Pogreb Najvećeg bit će u petak, 10. lipnja, u njegovom rodnom gradu Louisvilleu u američkoj saveznoj državi Kentucky. Bit će otvoren za javnost, jer kako je izjavio glasnogovornik obitelji, 'Ali je bio građanin svijeta i želio bi da ljudi iz svih slojeva društva mogu nazočiti tom događaju'.

Image
Image

Sve o životu Muhammada Alija možete pročitati ovdje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo