POSLJEDNJI IMPERATOR NAHVALIO CRO COPA: / 'Rijetki su borci bili poput njega'

Image
Foto: Screenshot

Ponajbolji MMA borac svih vremena Fedor Emelianenko (39) iznenadio je mnoge fanove kada se poslije tri godine pauze odlučio vratiti borbama nakon 39 nastupa u kojima je došao do 34 pobjede.

27.3.2016.
17:00
Screenshot
VOYO logo

No, čini se da je otkriven pravi razlog njegove odluke. Kako piše ruski portal Sovsport, otvorenje Sportske akademije u Belgorodu prije dvije godine skupo ga je koštalo te je zapao u dug od 3,3 milijuna dolara. Zbog toga je podnio molbu za smanjenje duga, a u međuvremenu se vratio u ring. Stoga Sovsport smatra kako je upravo financijski problem pravi razlog zbog čega se odlučio na povratak.

Emelianenko je, inače u intervjuu za Epic MMA prije nekoliko dana izjavio kako nema ništa protiv dolaska u najjaču svjetsku borilačku organizaciju UFC, no ima jedan uvjet, a to je borba s aktualnim prvakom FabriciomWerdumom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Želim se i dalje boriti s najboljima. Ja bih došao u UFC odraditi revanš s Werdumom", rekao je Rus, koji je od aktualnog prvaka izgubio 2010 nakon samo jedne minute borbe.

Govoreći o napretku u ovom sportu posljednjih godina među borcima u borbi na nogama i u parteru prisjetio se MirkaFilipovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Univerzalni borci

"Ranije je također bilo dobrih boraca poput Mirka Filipovića koji su bili odlučni i na nogama i u parteru. No, sada ulazimo u novu eru i borci su univerzalniji nego ranije", kazao je Emelianenko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Istaknuo je i kako mu je najvažnija borba u karijeri bila ona s Minotaurom jer se radilo o tada najboljem borcu, a u pitanju je bio i naslov prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za kraj je otkrio da će iduću borbu odraditi u Rusiji za svoje obožavatelje, ali ime suparnika nije želio otkriti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo