POSLIJE POLJUDSKE SVASTIKE: / Bugari umjesto na Poljud dolaze u Maksimir

Image
Foto: AFP

Kvalifikacijska utakmica za odlazak na EURO 2016. Hrvatska - Bugarska igrat će se 10. listopada na stadionu u Maksimiru, a ne u Splitu.

31.7.2015.
19:26
AFP
VOYO logo

Iako je i nakon incidenta s iscrtanom svastikom na poljudskom travnjaku na utakmici protiv Italije, HNS ostao pri odluci da se igra u Splitu, UEFA je "presjekla" i osim kazne od 100.000 eura i boda minusa, naredila da se sljedeće dvije utakmice u kvalifikacijskom ciklusu igraju bez gledatelja, ali ne mogu igrati u Splitu.

Predsjednik HNS-a Davor Šuker u petak je bio vrlo zaposlen, osim sastanka s Klubom navijača Uvijek vjerni, podnio je izvješće pred Izvršnim odborom nacionalnog nogometnog saveza o trogodišnjem radu. Bila je to prilika da se Šuker pohvali članstvom u Izvršnom odboru UEFA-e, kao i imenovanjem predsjednika Komisije za nogomet te dopredsjednikom Komisije za marketing.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za igrališta u Slavoniji 1,2 mil. eura, milijun za Rujevicu

Brojke su na strani HNS-a koji je prikupio više od 1.200.000 eura za obnovu igrališta u Slavoniji, a s milijun eura sudjelovao je u izgradnji novog kampa NK Rijeka na Rujevici. Sveukupna pomoć Saveza za nogometnu obitelj u razdoblju od 2012. do 2015. godine iznosila je 26.462.000 kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo