PORAZ KOJI BOLI: / To je antipropaganda našeg sporta!

Image

Nakon što je upisala poraz od Kazahstana (2-4) na otvaranju Europskog prvenstva u futsalu u Beogradu, hrvatska reprezentacija za prolaz u četvrtfinale u nedjelju mora pobijediti Rusiju.

5.2.2016.
22:29
VOYO logo

"Čestitam Kazahstanu na pobjedi, ali način igre našeg protivnika antipropaganda je našeg sporta. Kada bi svi tako igrali s igračem-vratarem, nitko ne bi gledao futsal. Što se same utakmice tiče, mislim da je su prijelomni trenuci bili u šestoj i sedmoj minuti, a suđenje ne smijem komentirati. U jednom smo se trenutku u drugom dijelu raspali, nismo dobro stajali, i momčad poput Kazahstana to je iskoristila, povela tri razlike i mirno privela utakmicu kraju", kazao je hrvatski izbornik Mato Stanković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Golove za Kazahstan zabili su Douglas Jr. (5:14), Dinmukhambet Sulejmenov (6:36) i Šerik Žamankulov (16:46, 27:17), dok su strijelci za hrvatsku vrstu bili Vedran Matošević (6:21) i Josip Suton (32:52).

Hrvatska je imala priliku pobjedom osigurati plasman među osam najboljih jer je Kazahstan u prvom dvoboju izgubio od Rusije (1-2). No, sada će odabranici izbornika Mate Stankovića morati u nedjelju pobijediti Rusiju s dva pogotka razlike ukoliko po treći put uzastopce na europskom prvenstvu žele izboriti plasman u četvrtfinale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Realno, ova je utakmica usmjerila mnogo toga, ali mi smo proteklih godina s najboljima igrali i neriješeno i pobjeđivali ih, tako da se nećemo predati. Pokušat ćemo napraviti sve što možemo protiv Rusije i pokušati je iznenaditi", najavio je Stanković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo