POJELA GA KOCKA: / Bivši dinamovac potpuno posrnuo!

Image
Foto: Pixsell, Goran Kovačić

Dino Drpić mogao bi biti idealan primjer mladim sportašima. Nažalost, ne u pozitivnom smislu, već što ne smiju raditi ukoliko žele uspješnu karijeru.

2.10.2015.
9:43
Pixsell, Goran Kovačić
VOYO logo

Doduše, 34-godišnji Drpić se može pohvaliti naslovima prvaka s Dinamom, te kako je igrao za Karlsruhe, AEK i ukrajinski Volin, ali očekivalo se mnogo više od golobradog mladića koji je bez straha debitirao za Dinamo na San Siru protiv Milana.

Dino je u karijeri napravio pokoju glupost previše, pokazivanje stražnjice navijačima Hajduka koštalo ga je unosnog angažmana u Turskoj, njegova rasprava s hajdukovcima preko telefona je hit na YouTubeu, a i veza s Nives Celzijus baš i nije pomogla u sportskom životu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mamići plaćali dugove

No, činjenicu da danas 34-godišnji Dino je već dvije godine bez kluba i na samom financijskom dnu može zahvaliti kocki. Previše je volio rulet, reći će upućeni, a kockarski dugovi ga prate već desetljeće. Navodno su u početku Mamići plaćali njegove grijehe kod kamatara i nadali se unosnom transferu u inozemstvo koji će im vratiti 'ulaganje', ali Dino je očito bio loš potez i kod Mamića.

Novi udarac Drpiću stigao je s Općinskog suda u Zagrebu. Kako pišu 24sata, sud je nedavno donio nepravomoćnu presudu prema kojoj Drpić mora platiti dug od 30.000 eura plus pripadajuće kamate koje teku od 2007. godine stanovitom Ređiju Jelićiju te više od 30.000 kuna sudskih troškova. Kako je posrnuli nogometaš na poreznoj 'listi srama', državi duguje 1.3 milijuna kuna, još jedan dug mu definitivno nije trebao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo