PETEV U PROBLEMIMA UOČI LYONA: / 'Ponajbolji igrač neće igrati. Svi ostali moraju ginuti na terenu'

Image

Dinamo u utorak igra petu utakmicu u ovogodišnjoj Ligi prvaka. Na Maksimir dolazi francuski Lyon.

21.11.2016.
13:36
VOYO logo

Prvi njihov susret Modri su završili s tri primljena gola pa je ovo prilika za osvetu, ali i za upisivanje prvih bodova.

"Očekuje nas teška utakmica. Ulazimo u ovaj susret s potpuno drugačijom filozofijom. Moramo biti svjesni što nas čeka. Također, moramo biti disciplinirani i ispuniti sve zadatke u igri te izgledati kao momčad. Želimo dobro odigrati. To nam je u ovom trenutku bitno", poručio je Ivajlo Petev na konferenciji za novinare.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Otkrio je i će Dinamo biti bez jednog od najboljeg igrača.

"Soudani još nije spreman te neće igrati. Ostali su spreman. Poslije večerašnjeg treninga odlučit ćemo tko će igrati. Osim Soudanija nema suspendiranog Stojanovića te ozlijeđenih Antolića, Goncala i Leškovića", kazao je Buagrin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo je u petak odigrao remi s Istrom. Igrači su je poslije susreta bili vidno razočarani.

"Nisam bio zadovoljan i rekao sam to igračima. Najvažnije je da analiziramo svoje pogreške i budemo željni pobjede. Svi igrači moraju ginuti na terenu i vjerujem da će reakcija biti vidljiva sutra", kazao je Petev.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vodeća Rijeka imala je priliku iskoristiti kiks Dinama te im pobjeći na osam bodova, ali je momčad Matjaža Keka na kraju osvojila samo bod protiv Slaven Belupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Je li mi lakše zbog toga? Prvenstvo je dugo. Svi će prosipati bodove. Od prvog dana pričam da mi je samo Dinamo važan. Drugi me ne zanimaju. To su normalne stvari. Mi moramo pokazati želju i dokazati da želimo pobjedu više od suparnika", poručio je trener Dinama.

Utakmicu s Lyonom najavio je i Mario Šitum.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Znamo tko je na suprotnoj strani. U ovoj utakmici i mi imamo što za reći. Nećemo se lako predati. U srijedu želimo pokazati da nismo samo promatrači u Ligi prvaka. U nogometu se uvijek treba dokazivati. Trebamo zaboraviti što je bilo jučer i okrenuti se budućnosti. Greške smo analizirali i vjerujemo da ih nećemo ponoviti", kazao je Šitum.

"Možemo li obećati da ćemo dati sve od sebe? To je temelj kako se priprema za utakmice. U svoje ime obećavam da ću uvijek pružati sve do sebe, a uvjeren sam i da moji suigrači isto misle", završio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo