PETEV SPREMA SAMBU U VINKOVCIMA: / 'Sammir i Guilherme su sve bolji. Soudani? Još nije u najboljem stanju'

Image
Foto: AFP, CRISTINA QUICLER
Image
Foto: AFP, CRISTINA QUICLER

Nogometaši Dinama u nedjelju kod Cibalije nastavljaju tešku utrku s Rijekom za naslov prvaka.

25.2.2017.
14:59
AFP, CRISTINA QUICLER
VOYO logo

"Naš su cilj tri boda, ali pritom moramo odigrati dobru utakmicu. Dečki moraju pokazati želju, htijenje i provesti osnovni plan, a to je da budemo angažirani svih 90 minuta. Svjestan sam u kakvom je stanju teren u Vinkovcima, nadam s da će domaći učiniti sve da travnjak sutra izgleda bolje, kako nama, tako i Cibaliji. Kako god, morat ćemo se brzo prilagoditi i odraditi dobar posao, odigrati pravu utakmicu i uzeti tri boda", rekao ej trener Modrih Ivajlo Petev uoči susreta.

"Hoće li Soudani krenuti od prve minute? Vidjet ćemo sutra. Na raspolaganju nam je 18 igrača, a tko će ući u prvih 11, odredit ćemo sutra na sastanku. Je li spreman za igru? Je, ali pitanje je za – koliko. Svi mi, pa i on moramo još puno raditi da se dovedemo u najbolje stanje", dodao je Bugarin pa se osvruo na Sammira i Marcosa Guilhermea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sammir je svakim je treningom sve bolji. Postoji mogućnost da zaigra u Vinkovcima. Isto vrijedi i za Marcosa. Kažem, imamo 18 igrača na popisu, svatko može igrati, a tek ćemo sutra na sastanku prije utakmice odrediti prvih 11. Naravno, imam neke ideje, ali sve ćemo vidjeti sutra", tvrdi Petev.

Image
Image

Sammir

S obzirom na ozljedu Leonarda Sigalija pitanje je tko će zaigrati umjesto njega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tu si i Perić i Schildenfeld. Ponavljam, sutra ćemo odlučiti, sad vam to doista ne mogu reći. Imamo još i trening, ne daj Bože da se nešto dogoditi. Zato ne volim puno pričati", rekao je trener Dinama, koji još nije izgubio niti jedan bod na utakmicama u gostima.

"Nadam se da ćemo produžiti taj niz. Ali, nadam se i tome da ćemo zabiti više od jednoga pogotka", poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za kraj je dodao kako svakodnevno iščekuje povratak Filipa Benkovića.

"Radi po zacrtanom programu. Henriquez? Isto vrijedi i za njega. Trenira individualno svaki dan, nadam se da će se što prije vratiti jer nam je svaki igrač bitan", završio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo