PETEV SE NE MIRI S PORAZOM U DERBIJU: / 'Bili smo premoćni, razočarani smo, ali neću kukati...'

Image

Utakmicama između Slaven Belupa i Dinama te Rijeke i Osijeka u utorak se nastavlja nikad neizvjesnija utrka za naslov hrvatskog prvaka.

24.4.2017.
14:33
VOYO logo

Dvije vodeće momčadi u subotu su doživjele neuspjeh. Istra je otkinula dva boda Rijeci, dok je Hajduk napravio veliko iznenađenje i slavio na Maksimiru.

"Gledao sam snimku derbija, nisam nikad kukao pa neću ni sada, ali kad sam pogledao statistiku i snimku, 15 udaraca na gol, 13 kornera i 70 posto posjeda lopte, to samo po sebi govori o našoj premoći. Nedostajao je još samo dodatni korak i agresije da pobijedimo. Derbi je već prošlost, moramo učiti iz naših grešaka i u utorak je već nova utakmica, novi dan. Moramo se svi zajedno skupiti i idemo u Koprivnicu po pobjedu", kazao je trener Dinama Ivajlo Petev uoči gostovanja u Koprivnici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dojmovi i reakcije igrača nakon derbija? Svaki dan pričamo, razočarani su, međutim nema predaje. Jedino velike momčadi izlaze iz ovakvih teških situacija. Ne može uvijek biti dobro, ponekad se događa loš dan te se svi moramo skupiti, da budemo još jači i da odigramo dobru utakmicu", dodao je Bugarin te je napomenuo kako u momčadi ima nekoliko igrača sa zdravstvenim problemima.

Image
Image

Nogometaši Dinama i Hajduka pred oko 15.000 gledatelja na Maksimiru su odigrali najveći derbi hrvatskog nogometa u sklopu 29. ligaškog kola. Splićani su slavili s 2-0.

"Pivarić vjerojatno neće moći igrati zbog ozljede. Ipak, imamo dovoljno mladih i kvalitetnih igrača koji će dobiti priliku. Svjesni smo da je sad veći pritisak pred njima i ne mogu se u potpunosti opustiti. Imaju zaista veliki potencijal", poručio je Petev.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za kraj je rekao kako je Slaven solidna i dobra momčad.

"Neće biti lako, toga smo svjesni. Ali, mi tražimo jedino što nam odgovara, a to su tri bod", završio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo