PETEV BACIO RUKAVICU U LICE KEKU I RIJECI: / 'Ne razmišljam o porazu, a već sam rekao da ćemo biti prvaci'

Image
Foto: Robert Anic/PIXSELL

Nogometaši Dinama ugostit će u subotnjem velikom derbiju Rijeku, prvoplasiranu momčad Prve HNL.

2.12.2016.
14:10
Robert Anic/PIXSELL
VOYO logo

"Nadam se pravom derbiju sutra. Vjerujem da ćemo gledati kvalitetan nogomet i želim da izgledamo bolje od Rijeke. Puno sam pričao s igračima o Rijeci i ovoj utakmici, imamo još vremena za pripremu. Rijeka je dobra ekipa, svi to znamo. Imaju šest bodova više od nas, nije to slučajno, izjavio je na konferenciji za novinare trener Dinama Ivajlo Petev.

Andrijašević?

"Kompaktna su ekipa, a mi moramo pokušati iskoristiti svaki trenutak i situaciju da budemo bolji. Mislim da nisu oslabljeni zbog toga što nema Andrijaševića. Svaka je utakmica važna i svaka daje tri boda. Trebamo odigrati tako da uzmemo sve bodove", dodao je Bugarin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Stanje u momčadi? Pavičić, Matel i Stojanović ne konkuriraju, uz ozlijeđene igrače koji nisu već duže u momčadi. Imamo trening danas i poslije toga ću odlučiti kojih 18 igrača konkurira. Stojanović trenira zadnjih par dana, Matel ima slomljen nos i nosi posebnu masku pa je riskantno angažirati ga u utakmici, a Pavičić je i dalje ozlijeđen", prokomentirao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novinare je zanimala i analiza dosadašnjih utakmica.

"Analizirat ćemo Dinamo kad završi prvenstvo. Ambicija mi je da smo u svakoj utakmici bolji i da izgledamo što bolje. Nadam se da nećemo imati puno grešaka protiv Rijeke, bitno je kako ćemo se mi postaviti i ponašati na terenu. Trebamo ući maksimalno u svaku situaciju", rekao je Petev.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hoću li biti zadovoljan remijem? Nema kod mene remija, ali sve je moguće. Moja je želja pobjeda", poručio je strateg Modrih pa se osvrnuo na neugodan poraz na Rujevici.

Poraz na Rujevici

"Gledao sam snimku utakmice s Rujevice i to je prošlost. Moramo izvući maksimum u subotu, vidjeti gdje smo griješili i ne ponoviti te greške. Nema nekog posebnog pritiska prije derbija, za mene je pritisak svaka utakmica kad želiš pobijediti", poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvi dio sezone Dinamo ima zahtjevan tempo u kojem igraju utakmice svakih nekoliko dana.

Image
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
Image
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

"Raspored je takav kakav je. Pokušavamo se prilagoditi tom tempu. U Zaprešiću sam odmorio dosta igrača iz tog razloga. Dajem svakom igraču šansu i svi moraju iskoristiti svoje šanse. Zadovoljan sam ovime što sam vidio do sad", kazao je Petev.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hvali Keka

Za kraj konferencije dao je komentar trenera Rijeke i mogući neugodan ishod derbija.

"Kek je dobar trener, vodi Rijeku već par godina i nije slučajno da su vodeća momčad prvenstva. Ipak, mi smo Dinamo i rekao sam da ćemo biti prvi još kad sam stigao u klub. Što ako Rijeka pobijedi? Nadam se da neće pobijediti. Ne razmišljam uopće u tom smjeru, a prvenstvo nije još riješeno. Imamo još puno utakmica", završio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo