PAŠALIĆ PROGOVORIO O DEBIJU ZA MILAN PA OTKRIO: / 'Sljedeće godine moje će ime biti na Hajdukovom dresu'

Image
Foto: Screenshot

Hrvatski nogometaš Mario Pašalić napokon je proteklog vikenda dobio priliku pokazati treneru Vicenzu Montelli i navijačima Milana koliko je dobar.

2.11.2016.
12:40
Screenshot
VOYO logo

Bivši igrač Hajduka debitirao je u talijanskom prvenstvu protiv Pescare kada je ušao u igru u 62. minuti.

Image
MILANOVOM TRENERU SAD JE JASNO: /

'Na Pašalića se može računati, mogli bi otkupiti njegov ugovor'

Image
MILANOVOM TRENERU SAD JE JASNO: /

'Na Pašalića se može računati, mogli bi otkupiti njegov ugovor'

"Montella je uoči utakmice rekao da je zavdovoljan kako treniram pa sam se nadao nastupu. I njegovi pomoćnici su mi spominjali da bih mogao zaigrati što se i dogodilo", rekao je Pašalić u razgovoru za Dalmatinski portal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zaigrao sam na lijevoj strani veznog reda u formaciji 4-3-3. Odgovara mi ta pozicija. Bilo je dobro za prvi put. Uputio sam i dva udarca prema golu. Jednom nisam dobro loptu zahvatio glavom, a drugi put sam dobro tukao nogom. Jako je bilo lijepo istrčati na San Siro. Osjećaj je sjajan. Prezadovoljan sam što sam debitirao. Nadam se da ću jednom igrati puno značajniju ulogu", dodao je veznjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Milanu ove godine ide solidno. Na trećem su mjestu. Što nije bio slučaj posljednjih nekolikom godina.

"Glavni nam je cilj Europa, a o plasmanu u Ligu prvaka bi nam puno značio. U Italiji je svakoga teško dobiti. Ovdje se sve bazira na taktici. Dok sam igrao u Španjolskoj naglasak je bio na posjedu lopte, a u Francuskoj snaga. U Milanu ti je određen svaki milimetar gdje, kako i kada se trebaš kretati", pojasnio je Pašalić, koji je vćči dio prošle sezone bio ozlijeđen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Istaknuo je da je zadovoljan kako je izgledao te da vjeruje da će uskoro biti na razini iz najboljjh dana u Elcheu i Monacu. Nije on zaboravio niti njegov Hajduk te je napomenuo da će se njegovo ime opet pojaviti na dresu splitskog velikana.

"Donirao sam novce i imat ću ime na Hajdukovi dresu sljedeće godine, ali ovog puta neće biti iznad broja. No, to nije bitno jer ovo ima posebnu draž", poručio je Pašalić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo