Partizan teško do finala (VIDEO)

Košarkaši Partizana pobedom nad Igokeom obezbedili Evroligu

25.4.2013.
23:07
VOYO logo

Košarkaši Partizana plasirali su se u finale završnog turnira regionalne Jadranske lige pošto su u drugom polufinalnom susretu fajnal-fora savladali ekipu Igokee sa 63:57 (17:15, 6:10, 18:15, 22:17).

Ovom pobedom crno-beli su obezbedili i učešće u Evroligi sledeće sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U borbi za titulu Partizan se sastaje sa Crvenom zvezdom, koja je ranije danas pobedila kragujevački Radnički sa 79:78 (20:27, 21:13, 21:20, 17:18).

Partizan se dosta mučio tokom većeg dela utakmice, a posebno u drugoj četvrtini kada je katastrofalnom igrom napravio čak deset grešaka u fazi napada i postigao mizernih šest poena. Ipak, u egal završnici crno-beli su trojkama Milosavljevića i Lučića uspeli da steknu osetniju prednost od 58:45 na četiri minuta do kraja i rutinski privedu meč kraju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmicu u Laktašima je obeležio i incident među navijačima Partizana sredinom poslednje četvrtine. Tada je došlo do međusobnog sukoba pristalica crno-belih, intervenisala je policija, a duel je nastavljen posle nekoliko minuta prekida.

Najboli u redovima crno-belih bio je Bertans sa 15 poena, Lovernj je dodao 12, a Lučić 11 poena. Igokeu su na drugoj strani predvodili Amerikanci Edvards sa 19 i Hemonds sa 15 poena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo