PANIKA U MANCHESTERU: / Stadion na kojem igraju City Barcelona hitno evakuiran

Image

Nekoliko sati prije početka utakmice između Manchester Cityja i Barcelene došlo je do hitne evakuacije na stadionu Etihad.

1.11.2016.
18:49
VOYO logo

Naime, oko 18 sati po srednje europskom vremenu na stadionu se upalio alarm. U tom trenutku stotine navijača već je bilo na stadionu te su ga kao i zaposlenici morali napustiti.

SVI POGLEDI UPRTI SU U ETIHAD: Može li Guardiola protiv ‘svoje’ Barcelone isprati gorak okus teškog poraza u Ligi prvaka?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako se u početku nije znalo o čemu je riječ, engleski Mirror doznao je da se upalio protupožarni alarm. Radilo se o pogrešnoj uzbuni pa su se stvari vratile u normalu te je navijačima i zaposlenicima dozvoljen povratak na stadion.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nogometaši Barcelone slavili su, inače, u sve tri utakmice grupne staze Lige prvaka. Posljednja je upravo bila ona na Cam Nou protiv Manchester Cityja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lionel Messi zabio je tri gola dok je jedan pridodao Neymar. Pep Guardiola i njegova momčad opet su se vratili pobjedničkim stazama nakon što su u u subotu svladali West Bromwich 4:0. Prethodno su bili šest utakmica bez pobjede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo