LOVREN SLAVI, TUDOR TUGUJE: / Bivši dinamovac ozlijedio se nakon devet minuta

Image
Foto: AFP, MANAN VATSYAYANA

Nogometaši Napolija deklasirali su Midtjylland 5-0 u susretu 4. kola D skupine Europske lige osiguravši nastavak natjecanja.

5.11.2015.
21:15
AFP, MANAN VATSYAYANA
VOYO logo

Golove za talijanski sastav zabili su Omar El Kaddouri (13), Manolo Gabbiadini (23, 38), Christian Maggio (54), Jose Callejon (77). Ivan Strinić je igrao za Napoli do 69. minute.

U drugom susretu iz ove skupine Club Brugge je pobijedio varšavsku Legiju 1:0 golom Thomasa Meuniera (38). Ivica Vrdoljak nije nastupio za Legiju. Na ljestvici vodi Napoli sa 12 bodova, ispred Midtjyllanda (6), Club Bruggea (4) i Legije (1).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ozljeda Šimunovića već u 9. minuti

Nastavak natjecanja osigurao je i norveški Molde u skupini A. Klub kojeg je zagrebački Dinamo izbacio u kvalifikacijama Lige prvaka je pobijedio u Glasgowu škotskog velikana Celtic 2:1, a sva tri gola pala su u prvom poluvremenu. Golove za goste zabili su Mohamed Elyounoussi (21) i Daniel Hestad (37), dok je strijelac za Celtic bio Kris Commons (26). Jozo Šimunović je započeo utakmicu u redovima Celtica, no zbog ozljede gležnja morao je napustiti teren već u devetoj minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugom susretu Ajax i Fenerbahče su u Amsterdamu odigrali 0:0. Na ljestvici vodi Molde sa 10 bodova, Fenerbahče ima pet, Ajax tri, a Celtic je na četvrtom mjestu s dva boda.

I Borussia ide dalje

Borussija Dortmund je također osigurala nastavak natjecanja. Njemački bundesligaš je na svom travnjaku u susretu C skupine lakoćom porazio Gabalu 4:0 golovima Marca Reusa (28), Pierrea-Emericka Aubameyanga (45), Gonzala Castra (67) i Henrika Mhitarjana (70).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

PAOK na tri boda

U drugom dvoboju PAOK našeg Igora Tudora je na gostovanju kod Krasnodara izgubio 1:2. Golove za domaći sastav zabili su Ari (33) i Joaozinho (67-11m), dok je pogodak za PAOK postigao Robert Mak (90+1). Marin Leovac nije konkurirao za sastav grčke momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na ljestvici vodi Borussija Dortmund sa 10 bodova, na drugom mjestu je Krasnodar sa sedami bodova, PAOK ima tri boda, a na začelju je Gabala s jednim bodom.

Lovren požutio

U susretu 4. kola B skupine Europske Lige Liverpool je na gostovanju pobijedio Rubin 1:0 golom Jordona Ibea (53). Dejan Lovren je odigrao cijeli susret za 'redse', a zaradio je i žuti karton zbog naguravanja sa suparnikom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

https://vine.co/v/eLv1ttPE2Mz

U drugom susretu Sion i Bordeaux su odigrali 1:1. Gosti su poveli u 67. minuti golom Thomasa Tourea,. a izjednačio je Clement Chantôme (90+4) pogodivši vlastitu mrežu. Na ljestvici vodi Sion (8), ispred Liverpoola (6), Bordeauxa (3) i Rubina (2).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rapid ide dalje

Dalje iz skupine E ide i Rapid koji je na gostovanju pobijedio Viktoriju Plzen 2:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Identičnim rezultatom Villarreal je u Minsku pobijedio Dinamo i također je na korak do potvrde prolaza. Rapid vodi na ljestvici sa 12 bodova, Villarreal ima devet, Viktorija tri, a Dinamo je bez bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo