OVO JE NOVI MILAN: / 'Montella će imati ogroman budžet, telefoni menadžera uskoro će početi zvoniti'

Image
Foto: Screenshot

Sudeći prema izjavama Marca Fassonea, novog Milanovog Adriana Gallianija, scenarij za povratak posrnulog talijanskog velikana tamo gdje mu je mjesto već je napisan.

14.4.2017.
12:51
Screenshot
VOYO logo

U petak je u klupskim prostorijama održana konferencija za novinare na kojoj su ispred sedme sile stali novi Milanovi vlasnici Yonghong Li i Han Li, te novi izvršni direktor Marco Fassone.

"Za sve ljubitelje Milana danas je važan dan. Dovršena je kupovina kluba i sada počinje novo doba. Milan je vrhunski klub s veličanstvenom poviješću dugom 118 godina. U posljednjih 30 osvojio je osam naslova prvaka, pet naslova prvaka Europe i sedam naslova u Kupu. S obzirom na zvijezde koje su nekada tu igrače jasno je da navijači očekuju povratak među europsku elitu. Cilj nam je osigurati da svi navijači diljem svijeta i dalje vole klub. Forza Milan!", poručio je Yonghong Li.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Riječ je poslije njega preuzeo Fassone, nekadašnji Juiventusov i Interov direktor. Progovorio je o onome što navijače najviše zanima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Donnarumma? Želimo da on bude budućnost Milana. Potpisivanje novog ugovora s njim nam je prioritet", počeo je Fassone sipati izjave koje su svi navijači MIiana željeli čuti.

"Prijelazni rok? Imao nekoliko ideja. Razgovarat ćemo s Montellom. Pripremili smo ogroman budžet. Montella ima naši podršku. Sudjelovali smo u odluci o njegovom imenovanju na mjesto trenera prošlog ljeta", kazao je novi CEO Milana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Otkrio je kako je preuzimanje kluba koštalo gotovo milijardu eura. Potom se osvrnuo na ciljeve.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mi smo Milan i nemamo vremena na bacanje. Prioritet je plasman u Ligu prvaka 2018./19. Povratak legendi u klub? Razgovarat ću s Baresijem i Gallijem", poručio je Fassone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upitan je hoće li obnoviti ugovore Susou i De Scigliju.

"Sutra će početi zvoniti telefoni nekim menadžerima", rekao je Talijan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također otkrio i kako žele sagraditi novi stadion 'iako je San Siro lijep'.

Sudeći po njegovim riječima naredno ljeto bit će posebno vruće na sjeveru Italije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo