CIFRA OD KOJE BOLI GLAVA

OTKRIVENO: U javnost procurio nevjerojatan podatak o Schumacherovom liječenju

Sedmerostruki prvak u Formuli 1, legendarni Nijemac Michael Schumacher, još uvijek se oporavlja od teške nesreće na skijanju koja se dogodila u prosincu 2013. Sad se u javnosti pojavio podatak o njegovom liječenju.

Naime, o njegovu zdravlju se navodno brine čak 15 medicinskih stručnjaka, a njegovo liječenje košta otprilike 140.000 eura tjedno. The Express također navodi kako je do sada na njegovo liječenje potrošeno nevjerojatnih 14 milijuna eura.Dobra vijest u čitavoj ovoj tužnoj priči oko ovog velikog šampiona je da se, prema njegovoj menadžerici Sabine Kehm, zdravstveno stanje Schumachera popravlja.

Kehm je to izjavila prije nekoliko dana, i razveselila čitav sportski svijet. Podsjetimo. Schumacher se ozlijedio na skijanju u Francuskoj, kada je na zabranjenom dijelu skijaške staze pao i udario glavom u kamen. Nijemac je zadobio teške ozljede glave i stavljen je u stanje inducirane kome. Nakon toga se probudio iz kome te je napustio bolnicu u Grenobleu, nakon čega je prebačen na rehabilitaciju u Sveučilišni bolnički centar Vaud u Lausanni.


Njegova obitelj je dugo tajila što se događa s Michaelom, jer nije željela da mu se remeti mir u oporavku. Novinari su na sve načine pokušavali doznati u kakvom je stanju Schumacher, a informacije su curile na kapaljku.Nakon dugo vremena konačno se oglasila njegova menadžerica, koja je sa spomenutim dobrim vijestima dala nadu u njegov oporavak.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr