OTKRIO ZAŠTO JE DOBIO OTKAZ U REALU: / "Sve u tom klubu mora biti savršeno"

Image
Foto: AFP, SERGEI SUPINSKY

Španjolski trener Rafael Benitez u siječnju je, nakon manje od pola godine, dobio otkaz u Real Madridu, a sada je progovorio o situaciji u tom klubu. Svoje bivše poslodavce nije štedio.

18.2.2016.
10:31
AFP, SERGEI SUPINSKY
VOYO logo

Benitez, koji je ponikao u Real Madridu, gostovao je u srijedu na britanskoj TV postaji BT Sports gdje je sudjelovao u emisiji oko utakmice Rome i Reala u Ligi prvaka, a tada se osvrnuo i na svoje razdoblje u madridskom klubu. Beniteza je na klupi jako brzo zamijenio Francuz Zinedine Zidane.

`To je velika šteta`

"Kao osobi iz Realove akademije, bila mi je velika čast biti tamo", kazao je Benitez i prokomentirao svoje otpuštanje: "To je velika šteta jer smo se kvalificirali za drugu fazu Lige prvaka bez da smo izgubili utakmicu, a postigli smo i puno pogodaka."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne zna točan razlog zbog kojeg je dobio otkaz, tvrdi da je amo jedan u nizu. "Teško je to objasniti. Za to trebate znati što se događalo u Realu posljednjih godina. Samo pogledajte što se događalo s Camachom, Del Bosqueom, Pellegrinijem, Mourinhom, Ancelottijem... Nije lagano biti trener u tom klubu", izjavio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Španjolac nije uspio zadovoljiti visoke Realove zahtjeve. "Sve mora biti savršeno. Čim je nešto lošije ili predsjednik misli da je lošije, očekuju vas problemi", završio je Benitez koji je tijekom emisije priznao i da bi vrlo rado ponovno trenirao klub u engleskoj Premier ligi u kojoj je od 2004. do 2010 godine bio strateg Liverpoola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo