VJEROVALI ILI NE: / Surfer kojeg je napao morski pas opet imao susret s raljama!

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Kad te ne ide, onda te ne ide.

31.7.2015.
15:27
AFP
VOYO logo

Podsjetimo, Fanning se natjecao u južnoafričkom Jeffreys Bayu, a usred finala u kojem se borio protiv sunarodnjaka Juliana Wilsona napao ga je morski pas. Australac se uspio obraniti i ubrzo je izvučen na obalu, a snimka zastrašujućeg događaja je ekspresno obišla svijet.

Image
'ODLIČNO JE REAGIRAO': /

Znanstvenica objasnila kako je surfer izbjegao ugriz morskog psa

Nezgoda tijekom snimanja priloga

U međuvremenu se Fanning, inače trostruki osvajač Svjetske lige, najelitnijeg surferskog natjecanja, vratio u domovinu gdje su autori tamošnje emisije 60 Minutes odlučili napraviti prilog o njemu. Snimanje je počelo na obali u Hastings Pointu gdje se sportaš pozdravio s majkom i krenuo u 'okršaj' s valovima. No, onda se dogodilo nešto sasvim neočekivano - Fanning je ponovno naletio na morskog psa!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako se vidi u najavi za emisiju koja će biti prikazana u nedjelju, Fanning je neko vrijeme jahao valove, a onda je hitro skočio na jet-ski i vratio se na obalu gdje je reporteru Peteru Stefanovicu rekao da je ugledao morskog psa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ocean je čudesno mjesto"

"Eno ga, točno tamo. Upravo sam ga vidio", pričao je uzbuđeni Fanning.

Srećom, situacija ovaj put nije bila toliko strašna jer je surfer na vrijeme ugledao opasnu životinju i sklonio se. Prema pisanju Courier Maila, ekipa je potom nastavila snimanje na drugoj plaži. Tamo je, čini se, sve prošlo u redu i nije bilo novog susreta s raljama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Samopouzdanje mi se sve više vraća. Ocean je čudesno mjesto i lijepo je opet biti u vodi", rekao je Fanning za Courier Mail nakon povratka onome što najviše voli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo