LUDBREG JE NOĆAS GORIO: / Tisuće sugrađana priredile spektakularan doček zlatnoj Sari Kolak

Image
Image
23.8.2016.
7:08
VOYO logo

Prvi su joj dobrodošlicu zaželjeli četrdesetak ludbreških bajkera te sportaši koji su pozdrav uputili bakljadom. Nakon što je zlatna olimpijka stupila na pozornicu skandiranje "Sara,Sara" nije prestajalo.

"Koliko vas ima? Hvala vam svima od prvog do zadnjeg. Hvala vam svima na podršci. Drago mi je što sam doma. Očekivala sam doček, ali ovako veliki broj vas je izvan svake pameti", poručila je Sara s pozornice vidno umorna, ali i vesela. Kasnije u izjavi medijima Sara je naglasila da je još u šoku i da se emocije još nisu slegle.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
NAJVEĆA HRVATSKA SENZACIJA VRATILA SE KUĆI: /

'Sara je pravi borac, ona je dokaz da mali čovjek može dosegnuti zvijezde'

Ujutro, uz kavu, sve će biti OK

"Sandra mi je rekla da još nemam pojma što sam napravila, ali kada se ujutro probudim lijepo u miru, uz kavu, bit će sve OK", rekla je Kolak.

Iako je iza nje veliki uspjeh, ali i veliki napor rekla je da sezona nije gotova. Najavila je još tri natjecanje koja će, kako je istaknula, odraditi maksimalno najbolje što može. Nakon toga ide na zasluženi odmor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Galerija

I dalje će davati sve od sebe

Rekla je da će se i dalje truditi ostvarivati takve rezultate i da svojim Ludbrežanima pruži još niz prilika za proslavu. Zaključila je da će i ubuduće na sportskim borilištima davati sve od sebe i da će i dalje ostati ista Sara kao što je bila i do sada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, Sara je uz niz poklona dobila i novu pločicu na središnjem gradskom trgu na kojem se nalazi i središte svijeta. Na novoj pločici brojka je novog hrvatskog rekorda i duljine koja joj je donijela olimpijsko zlato.

Uz Saru su bili i ludbreški gradonačelnik Dubavko Bilić i varaždinski župan Predrag Štromar koji su Sari obećali svaku pomoć u nastavku njezine karijere.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo