TEŽAK SKANDAL U HRVATSKOJ REPREZENTACIJI: / Izbornik optužen za uznemiravanje igračice

Image
Foto: Marko Mrkonjic/PIXSELL
Image
Foto: Marko Mrkonjic/PIXSELL
13.9.2017.
10:19
Marko Mrkonjic/PIXSELL
VOYO logo

Samo dva dana uoči odlaska na pripreme u Azerbajdžan, odakle reprezentacija putuje u Gruziju na utakmice grupne faze EP-a, Aksentijević je odstupio s mjesta izbornika. Službena verzija glasi da se srpski stručnjak povukao zbog problema sa srcem, a na njegovo je mjesto imenovan Igor Lovrinov.

Neprimjeren dodir

Večernji list, međutim, piše da je u pozadini svega veliki skandal. Izbornik se navodno jedne večeri pojavio u sobi jedne igračice, a razgovor se uskoro pretvorio u nešto neprimjereno. Nakon što ju je izbornik dodirnuo rukom igračica je odmah nazvala roditelje i nastala je uzbuna. Sve su saznale i ostale reprezentativke i Aksentijeviću više nije preostalo ništa drugo nego da podnese ostavku. Ovu priču zasad nitko ne želi potvrditi, a savez se drži priče o izbornikovoj bolesti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Aksentijević je srpski stručnjak koji je najveći dio trenerske karijere proveo u Hrvatskoj. Odbojkaše Varaždina je dvaput vodio do naslova hrvatskih prvaka, a u prvom mandatu je našu žensku reprezentaciju vodio na EP-u 2009. i Svjetskom prvenstvu godinu dana kasnije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo