STRAVIČNA SCENA NA SVJETSKOM PRVENSTVU: / Zabila se glavom u preponu i ostala nepomično ležati

Image
Foto: AFP

Groznoj su sceni svjedočili gledatelji koji su došli pogledati prijepodnevni dio programa na Svjetskom atletskom prvenstvu u Londonu.

11.8.2017.
13:39
AFP
VOYO logo

U posljednjoj kvalifikacijskoj skupini na 100 metara prepone atletičarka iz Trinidada i Tobaga Deborah John je doživjela strašan pad i, kako se čini, pretrpjela tešku ozljedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čekaju se vijesti iz bolnice

John se spotaknula nakon četvrte prepone, poletjela zrakom i glavom se zabila u petu preponu koja joj je nakon toga pala na vrat i leđa. Atletičarka je ostala nepomično ležati sve dok do nje nije dotrčala liječnička služba, imobilizirala joj vrat i na nosilima je iznijela sa stadiona. Zasad nema informacija o prirodi i težini njezine ozljede.

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Trinidad and Tobago's Deborah John (L) falls as she competes in the women's 100m hurdles athletics event at the 2017 IAAF World Championships at the London Stadium in London on August 11, 2017. / AFP PHOTO / Glyn KIRK

John se nije ni trebala natjecati na Svjetskom prvenstvu jer nije ispunila normu, ali je u posljednji trenutak dobila pozivnicu nakon što je ušla među 40 najbržih atletičarki ove sezone u svijetu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo