SJAJNI HRVATSKI OLIMPIJCI OPET ODLIČNI: / Braća Sinković i Damir Martin nastavili nizati uspjehe

Image

Olimpijski viceprvak u samcu Damir Martin znalački je u petak odradio dvije utrke posljednje regate Svjetskog veslačkog kupa u Luzernu, te se je plasirao u polufinale.

7.7.2017.
19:05
VOYO logo

U jutarnjim kvalifikacijama Damir Martin zauzeo je drugo mjesto što mu je bilo dovoljno za prolaz u četvrtfinale, a poslijepodne je u četvrtfinalnoj utrci ponovno bio drugi i tako je ušao u polufinale (tri najbolja iz svake skupine izborila su polufinale).

Damir Martin i Litvanac Mindaugas Griskonis gotovo su istovremeno stigli na cilj. Griskonis je bio brži za treptaj oka, odnosno za samo pet stotinki.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Polufinale utrke samaca na rasporedu su u subotu od 14.47 sati.

U subotnje polufinale (od 13.37 sati) plasirali su se i olimpijski pobjednici braća Martin i Valent Sinković. Nako što su godinama dominirali u dvojcu na pariće, prebacili su se u novu disciplinu, dvojac bez kormilara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I u Luzernu, u prvoj utrci u novoj disciplini na nekoj od regata Svjetskog kupa, ostvarili su pobjedu u svojoj kvalifikacijskoj skupini i ušli su polufinale. Braća Sinković su vodili od početka do kraja utrke i ciljem prošli u vremenu od 6:26.81 minuta, 4.32 sekunde ispred drugoplasiranih Talijana Mattea Loda i Giuseppea Vicina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo