SEKSI RONDA OPET RASTURA: / Brbljavu suparnicu uništila za 34 sekunde!

Image
Foto: AFP

Brazilka Bethe Correia prijetila je danima prije dvoboja, poručivala da će prebiti Rondu Rousey i slomiti joj čeljust. Kad je borba konačno došla, prošla je jednako kao i njezine prethodnice.

2.8.2015.
11:07
AFP
VOYO logo

Rousey (28) je na impresivan način ostvarila i 12. pobjedu u isto toliko nastupa u UFC-u. Američka specijalistica za mješovite borilačke vještine obranila je naslov u bantam kategoriji, pobijedivši Correiju za samo 34 sekunde i to pred njezinim navijačima u Rio de Janeiru.

Nedodirljiva vladarica kaveza

Ronda je krenula žestoko od prve sekunde, nizala je udarce u glavu u tijelo i nakon malo više od pola minute dokrajčila suparnicu, plasiravši jak udarac desnom rukom u glavu. Od brbljave Correije su tako ostale samo prazne riječi, baš kao što je to bio slučaj i sa svim dosadašnjim suparnicama nepobjedive Amerikanke. Doduše, Brazilka se može pohvaliti da je prošla barem mrvicu bolje od prethodne dvije Rondine protivnice. Alexis Davis je pala nakon 16 sekundi, a Cat Zingano poslije samo 14.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nekadašnja sjajna džudašica, koja je brojne obožavatelje stekla i zbog seksipilnih fotografija u nizu časopisa, ostala je tako nedodirljiva vladarica kaveza. I zasad se ne nazire nitko tko bi joj mogao ozbiljnije zaprijetiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo