SCHUMACHEROVA SUPRUGA PRIMILA ZASTRAŠUJUĆU PRIJETNJU: / 'Ako ne dobijem novac, djeca su ti mrtva'

Image
Foto: AFP

Kao da već nema dovoljno problema zbog njegova zdravstvenog stanja, obitelj sedmerostrukog svjetskog prvaka u Formuli 1 Michaela Schumachera morala se lani suočiti i sa zastrašujućom prijetnjom.

19.5.2017.
10:31
AFP
VOYO logo

Tek nakon što je donesena presuda protiv neimenovanog muškarca u Reutlingenu, javnost je saznala u kakvoj se teškoj situaciji u veljači prošle godine našla Schumacherova supruga Corinna. Stanoviti 21-godišnji muškarac, poznat samo kao Huseyin B, poslao je e-mail Corinni u kojoj je zaprijetio da će joj ubiti djecu, Gina-Mariju i Micka, ako mu ne uplati 900.000 eura.

Image
ČUDA NIJE BILO, SAMO LAŽI: /

Obitelj Schumacher dobila spor koji nije niti željela

Image
ČUDA NIJE BILO, SAMO LAŽI: /

Obitelj Schumacher dobila spor koji nije niti željela

Ostavio podatke o bankovnom računu

"Ako ne dobijem novac do 31. ožujka 2016., tvoja će djeca biti mrtva. U Formuli 4 se događa puno nesreća", napisao je Huseyin B.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Schumacherov sin Mick (18) danas se natječe u Formuli 3, ali je u vrijeme prijetnje vozio Formulu 4. Gina-Maria (20) ima, pak, uspješnu karijeru u preponskom jahanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Corinna je slučaj odmah prijavila policiji koja nije imala previše problema s hvatanjem ucjenjivača. 'Pametnjaković' je, naime, u prijetećem e-mailu ostavio detaljne podatke o svome bankovnom računu, tako da ga je bilo lako pronaći.

Huseyin B je na koncu osuđen na uvjetnu kaznu zatvora i na 50 sati društveno korisnog rada, a naređeno mu je i da potraži pomoć psihijatra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne zna zašto je to napravio

"Najblaže rečeno, davanje podataka o vlastitom bankovnom računu nije baš bilo pametno", rekao je sudac Eberhard Hausch nakon presude, dok je Huseyinov odvjetnik dodao da njegov klijent ne zna objasniti svoj čin.

Michael Schumacher stradao je prije tri i pol godine u skijaškoj nesreći u francuskom Meribelu, zadobivši teške ozljede glave. Nakon više operacija i nekoliko mjeseci provedenih u induciranoj komi 48-godišnji Nijemac se od rujna 2014. oporavlja u obiteljskoj vili u Švicarskoj, a o njegovom stanju se jako malo zna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo