TO BI BILO IZNENAĐENJE: / Evo koliko nam medalja predviđaju na OI u Riju

Image
Foto: AFP

Ostvari li se predviđanje Infostrade, agencije za sportsku statistiku, Olimpijske igre u Rio de Janeiru bit će rekordne za Hrvatsku kad je u pitanju broj osvojenih medalja.

1.12.2015.
18:28
AFP
VOYO logo

Infostrada svaki mjesec ažurira svoju prognozu o osvajačima medalja za svaku pojedinu zemlju, a prema novoj procjeni, Hrvatska će sljedeće godine osvojiti čak deset odličja što joj nikad prije nije uspjelo na jednim olimpijskim igrama. Naši bi sportaši, prema ovoj analizi, trebali osvojiti po tri zlata i srebra, te četiri bronce.

Rukometaši bez medalje

Najsjajnija bi odličja, procjenjuje Infostrada, trebali osvojiti Sandra Perković u bacanju diska, Valent i Martin Sinković u veslačkom dvojcu na pariće, te Snježana Pejčić u streljaštvu. Dva srebra bi Hrvatska uzela u jedrenju (Fantela/Marenić i Ivan Kljaković Gašpić), dok bi se za treće pobrinuli vaterpolisti koji su prije tri godine u Londonu bili olimpijski pobjednici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Sanjin Strukić / PIXSELL
Image
Foto: Sanjin Strukić / PIXSELL

Braća Sinković

Bronce bi, pak, pripale Blanki Vlašić u skoku u vis, boksaču Filipu Hrgoviću, Luciji Zaninović u taekwondou, te još jednom olimpijskom pobjedniku iz Londona Giovanniju Cernogorzu u gađanju letećih meta.

Infostrada svoje prognoze temelji na rezultatima s velikih natjecanja posljednjih godina, a koliko su analize bile točne i je li koga precijenila ili podcijenila, saznat ćemo na ljeto iduće godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo