OČAJNA ZAVRŠNICA: / Hrvatska u zadnjim minutama ispustila veliku prednost

Image
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL

Vaterpolisti Hrvatske poraženi su od Italije s 8:9 (2:3, 3:1, 2:2, 1:3) u utakmici 3. kola europske skupine C Svjetske lige, odigranoj u utorak na bazenu u Gružu.

1.12.2015.
20:12
Marko Jurinec/PIXSELL
VOYO logo

Bio je to prvi ovogodišnji poraz Hrvatske u Svjetskoj ligi nakon dvije uvjerljive domaće pobjede nad Turskom i Rusijom, dok je Italija zadržala stopostotan učinak zahvaljujući odlično odigranoj posljednjoj četvrtini dubrovačkog dvoboja.

Image
BRILJANTNO IZDANJE: /

Hrvatski vaterpolisti razvalili Ruse

Image
BRILJANTNO IZDANJE: /

Hrvatski vaterpolisti razvalili Ruse

Sukno najefikasniji

Hrvatski su vaterpolisti nakon tri četvrtine imali prednost 7:6, a pogotkom Sandra Sukna pet i pol minuta prije kraja dvoboja izabranici Ivice Tucka poveli su 8:6. No, do kraja utakmice Talijani su triput svladali Josipa Pavića dalekometnim udarcima, dok je Hrvatska ostala bez ijednog pogotka, čak i u situacijama s igračem više, u kojima je do tada realizacija bila gotovo savršena (6-8). Hrvatski vaterpolisti imali su priliku u posljednjih sedam sekundi izboriti izjednačenje i odluku o pobjedniku petercima, ali su se u situaciji s igračem više spetljali i nisu uspjeli ni uputiti udarac prema talijanskom vrataru Stefanu Tempestiju koji je sa 16 obrana bio jedan od najboljih pojedinaca na utakmici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatske strijelce predvodio je Sukno s tri pogotka, dva je postigao Damir Burić, a po jedan Paulo Obradović, Petar Muslim i Luka Bukić. Josip Pavić je sakupio 10 obrana. Za pobjedničku reprezentaciju Presciutti je postigao tri pogotka, Di Fulvio dva, a po jedan Fondelli, Aicardi, Bini i Gitto. Hrvatski vaterpolisti će sljedeću utakmicu u europskoj skupini C Svjetske lige igrati 16. veljače 2016. godine, kad će izabranici Ivice Tucka gostovati u Turskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rezultati, 3. kolo:

Hrvatska - Italija 8-9 (2-3, 3-1, 2-2, 1-3)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rusija - Turska 13-9 (4-1, 1-4, 6-2, 2-2)

Ljestvica:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

1. Italija 3 3 0 39-23 9

2. Hrvatska 3 2 1 44-24 6

Tekst se nastavlja ispod oglasa

3. Rusija 3 1 2 33-42 3

4. Turska 3 0 3 19-46 0

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo