NEZAPAMĆENI INCIDENT: / Reprezentativci prenoćili u policiji zbog napada na 15-godišnju djecu!

Image
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Nevjerojatan se incident dogodio u Kaštel Starom, na utakmici hrvatskog odbojkaškog prvenstva između dviju Mladosti, kaštelanske i zagrebačke.

24.10.2016.
15:44
Slavko Midzor/PIXSELL
VOYO logo

Kako piše Slobodna Dalmacija, dvojica odbojkaša zagrebačkog sastava, Marko Sedlaček i Matija Sabljak, fizički su u dvorani nasrnula na dvojicu maloljetnih navijača domaće momčadi. Navodno su petnaestogodišnjaci dobili pljuske, a bilo je i hvatanja za vrat. Pozvana je i policija, pa su aktualni hrvatski reprezentativac Sedlaček i bivši Sabljak prenoćili su u policijskoj postaji.

'Zatražili liječničku pomoć'

Zasad nije poznato zašto je došlo do sukoba. Jesu li djeca provocirala odbojkaše ili su ovi bili frustrirani zbog poraza (2-3), ostaje nepoznanica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U subotu navečer oko 22.10 sati ispred ulaza u dvoranu u ulici Put Banovine dva maloljetnika rođena 2001. godine napadnuta su od strane dvije osobe. Obojica maloljetnika zatražili su liječničku pomoć. Utvrđene su im lakše površinske ozljede u vidu crvenila na vratu, uhu. Osumnjičenici u dobi od dvadeset i trideset godina su identificirani i prenoćili su pod nadzorom te je ujutro nastavljeno kriminalističko istraživanje. Ispitani su i pušteni. Istraga navedenog događaja je i dalje u tijeku", potvrdila je glasnogovornica PU Splitsko-dalmatinske Ana Čepić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo