MATEŠA I ČOP ODUŠEVLJENI: / Dobili su novu osobu kojoj će moći slati dramatična pisma

Image
Foto: Tomislav Miletić/Pixsell

Jedna od najvećih svjetskih skijašica svih vremena Janica Kostelić u četvrtak je i službeno postala doministrica za sport u Ministarstvu znanosti, obrazovanja i sporta (MZOS).

28.4.2016.
18:10
Tomislav Miletić/Pixsell
VOYO logo

Ubrzo nakon potvrde Janici Kostelić su čestitku uputili predsjednik Hrvatskog olimpijskog odbora (HOO) Zlatko Mateša i glavni tajnik Josip Čop. Oduševljenje koje su Mateša i Čop izrazili Janičinim imenovanjem treba gledati i iz kuta vrlo loših odnosa između HOO-a i MZOS-a. Prijepori, dakako, postoje zbog nedostatka novca, a Čop je prije nekoliko dana uputio dramatično pismo ministru Predragu Šustaru. Sada se Mateša i Čop valjda nadaju da će Janica čarobnim štapićem riješiti probleme u koje se HOO i sam uvalio lošim poslovanjem i financiranjem projekata osuđenih na propast, poput Sportske televizije.

Image
PIŠEM TI PISMO DA PRIJATELJI NISMO: /

Bekovsko 'uklizavanje' glavnog tajnika HOO-a ministru Šustaru

Image
PIŠEM TI PISMO DA PRIJATELJI NISMO: /

Bekovsko 'uklizavanje' glavnog tajnika HOO-a ministru Šustaru

'Bit ćeš uspješna kao i u skijanju'

"Draga Janice, s velikim smo oduševljenjem primili vijest o Tvom imenovanju pomoćnicom ministra za sport. Od srca Ti čestitamo, u ime cijele hrvatske olimpijske obitelji i naše osobno! Veseli nas što je ova odgovorna funkcija povjerena Tebi koja si se svojim sportskim uspjesima svrstala uz bok najboljih olimpijskih sportaša u povijesti te uvijek bila uzor i poticaj mladim sportašima. Hrabrost, upornost, marljivost - vrline koje pamtimo iz Tvojih natjecateljskih dana sada ćeš staviti u službu cjelokupnog hrvatskog sporta, a uvjereni smo kako ćeš u obnašanju svoje nove dužnosti biti uspješna kao i u sportskoj karijeri", stoji u čestitki HOO-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Robert Anic/PIXSELL
Image
Foto: Robert Anic/PIXSELL

Predsjednik HOO-a Zlatko Mateša i glavni tajnik Josip Čop

"U Hrvatskom olimpijskom odboru uvijek ćeš imati partnera spremnog na suradnju, a sve s ciljem boljitka hrvatskog sporta. Želimo Ti da uspješno postigneš sve ono što si sebi zacrtala kao pomoćnica ministra, a da u tome nađeš osobno zadovoljstvo kao što si ga nalazila u skijanju", zaključuju Mateša i Čop u poruci novoj doministrici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo

Još iz rubrike