LUDNICA U PJONGČANGU: / Jackie Chan napravio šou noseći olimpijski plamen i oduševio okupljeno mnoštvo

Image
Foto: Screenshot

Glumačka zvijezda, koja diljem planeta ima veliki broj fanova, imala je čast nositi olimpijski plamen u povorci na ceremoniji otvaranja Igara

9.2.2018.
9:46
Screenshot
VOYO logo

Prava ludnica vlada u južnokorejskom Pjongčangu, gdje danas započinju 23. Zimske olimpijske igre. Olimpijski duh, sportski ponos i dobro raspoloženje vladaju među sportašima i svima onima koji će posjetiti natjecanja, svima onima koji će biti dio ovog globalnog spektakla, ali i onima koji će putem malih ekrana pratiti sportska nadmetanja. A mnogo ljubitelja bit će prisutno na samim borilištima i pratiti svoje junake.

SPEKTAKULARNO OTVARANJE 23. ZIMSKIH OLIMPIJSKIH IGARA: Natko Zrnčić Dim nosi hrvatsku zastavu na rekordnim Igrama do sad

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedan od sretnika koji će uživo nazočiti otvaranju Igara bit će i poznati glumac Jackie Chan. Popularni glumac, koji diljem planeta ima veliki broj fanova, dobio je čast nositi olimpijski plamen u povorci na ceremoniji otvaranja Igara. Popularni Jackie izazvao je oduševljenje okupljenih.

Vrijedi spomenuti da će hrvatsku zastavu na svečanom otvaranju Igara nositi skijaški reprezentativac Natko Zrnčić Dim, a Hrvatsku će na Igrama predstavljati 20 sportaša i sportašica u četiri sporta te 33 službene osobe. Nakon Torina 2006., bit će to zimske olimpijske igre s najviše hrvatskih sportaša i sportašica. U Torinu ih je bilo 23.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

AMERIČKA KONTROVERZA OKO NOSITELJA ZASTAVE NA OTVARANJU: Proslavljeni Olimpijac nazvao odluku nečasnom

Skijanje je očekivano najzastupljeniji sport, sa čak 10 predstavnika, a kao pratnja našim skijašima i skijašicama idu 22 službene osobe (vođa puta, treneri, pomoćni treneri, serviseri, fizioterapeuti, administrativne osobe).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo

Još iz rubrike