'KORAK SMO DO SNA': / Hrvatski vaterpolisti analizirali susret protiv Crne Gore i najavili borbu za zlato

Image

Vaterpolisti Hrvatske u četvrtak su u Rio de Janeiru pobijedili Crnu Goru u polufinalu olimpijskog turnira sa 12-8 (4-3, 3-2, 1-1, 4-2), te su tako osigurali barem srebrnu medalju.

18.8.2016.
20:07
VOYO logo

A, ovako su hrvatski reprezentativci vidjeli uspjeh ostvaren u bazenu u popodnevnim satima četvrtka.

"Očekivali smo iznimnu tešku utakmicu, a takva je i bila. Crna Gora ima odličnu momčad, pa je ovaj susret bio na razini polufinala Olimpijskih igara. Naša je pobjeda zaslužena, a do nje smo stigli vrhunskom obranom. Ona je razlog ove pobjede. Sad se moramo dobro odmoriti, pogledat drugu utakmicu, analizirat suparnika i ostavit srce u finalu", poručio je nakon ogleda sjajni vratar Marko Bijač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
SPEKTAKULARNA POBJEDA VATERPOLISTA: /

Barakude potopile Crnu Goru i Hrvatskoj osigurale osmu medalju u Riju!

Image
SPEKTAKULARNA POBJEDA VATERPOLISTA: /

Barakude potopile Crnu Goru i Hrvatskoj osigurale osmu medalju u Riju!

'Kad želimo...'

S četiri gola hrvatske strijelce predvodili su Andro Bušlje i Anđelo Šetka.

"Čestitao bih svim suigračima, od prvog do zadnjeg. Kontrolirali smo utakmicu cijelo vrijeme, odigrali jedan za drugog i zasluženo ušli u finale. Čestitam i Crnoj Gori na dobroj utakmici i poštenoj borbi. Korak smo od sna, zlatne olimpijske medalje koja je meni najveći od svih motiva i razlog zašto sam u bazenu svih ovih 20 godina. Vidjeli smo da kad želimo i odigramo kako treba da onda to ovako i završi", dodao je Bušlje i potom pohvalio Bijača:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šetkin dodatni motiv

"Brani izvanredno, možda je i najbolji pojedinac među nama, a mislim i da je najbolji golman na turniru. Nemam želje što se protivnika u finalu tiče, utakmica Srbija-Italija je u potpunosti otvorena."

"Plan smo ostvarili, a sada slijedi sasvim nova utakmica u finalu protiv najjačih ekipa svijeta Srbije ili Italije. Mene je danas išlo, makar nije bitno tko zabija golove. Stvarno djelujemo kao momčad unatoč svim problemima koji su nas izgleda ojačali. Ja imam dodatni motiv jer nemam zlato iz Londona, tada sam bio onaj prekobrojni", zaključio je Šetka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo