ISTINSKI SPORTSKI VELIKAN: / Legendarni 'djedica' došao do 45. medalje na svjetskim prvenstvima!

Image
Foto: AFP, JONATHAN NACKSTRAND
12.2.2017.
16:58
AFP, JONATHAN NACKSTRAND
VOYO logo

Fourcade je imao jedan promašaj i do zlata je stigao s 22,8 sekundi prednosti pred Johannesom Thingnesom Bøom koji je imao tri promašene mete, a 25,6 sekundi nakon Fourcadea do cilja je stigao i Ole Einar Bjørndalen te osvojio broncu.

Dvostruko obiteljsko slavlje

Fourcadeu je ovo rekordna, 11. pobjeda u ovoj sezoni te treća medalja na prvenstvu. Osvojio je srebro u mješovitoj štafeti i broncu u sprintu. No, na ljestvici osvajača medalja na svjetskim prvenstvima francuski biatlonac još uvijek debelo zaostaje za 43-godišnjim Bjørndalenom. Norvežanin je u nedjelju osvojio svoju 11. broncu, a već od prije ima 20 zlata i 14 srebrnih odličja, što je ukupno 45 medalja, dok ih je Fourcade zasada skupio 23 - 11 zlatnih, 9 srebrnih i tri brončane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za dvostruko slavlje u domu Bjørndalenovih pobrinula se Norvežaninova supruga, Bjeloruskinja Darija Domračeva, osvojivši srebrno odličje u dohvatnoj utrci biatlonki. Domračeva je bila bez promašaja, ali je ipak zaostala 11,6 sekundi za novom svjetskom prvakinjom Njemicom Laurom Dahlmeier koja je promašila jednu metu. Broncu je s tri promašaja i zaostatkom od 16,6 sekundi osvojila Čehinja Gabriela Koukalova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo

Još iz rubrike