HRVATSKA OTPUTOVALA NA JAKI TURNIR: / Na redu je završna provjera pred Svjetsko prvenstvo

Image

Hrvatska vaterpolska reprezentacija, koja je posljednjih je sedam dana pripremala u Rijeci, u četvrtak je otputovala na međunarodni turnir na kojem će od 6. do 9.

6.7.2017.
13:30
VOYO logo

"Posljednjih sedam dana u Rijeci smo radili na fizičkoj spremi i taktici a danas putujemo na Siciliju na turnir koji će nam biti završna provjera pred Svjetsko prvenstvo koje se od 15. do 30. srpnja održava u Budimpešti. Očekuje nas nekoliko vrlo jakih momčadi s kojima se možda i sretnemo tijekom Svjetskog prvenstva a ja se nadam da će nas zaobići ozljede", izjavio je uoči puta ljevoruki napadač dubrovačkog Jug CO Maro Joković.

NA KRAJU OSVOJILI BRONCU: Barakude deklasirale Amerikance u borbi za medalju

Izbornik Ivica Tucak u Siracusu je poveo 17 igrača: Marko Bijač, Ivan Marcelić, Luka Lončar, Ivan Krapić, Luka Lozina, Marko Macan, Andro Bušlje, Ivan Buljubašić, Sandro Sukno, Loren Fatović, Ante Vukičević, Anđelo Šetka, Maro Joković, Kristijan Milaković, Javier Garcia Gadea, Andrija Bašić i Antonio Petković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U Rijeci smo odradili sve što smo planirali, bilo je izuzetno naporno. Rad u teretani, razgovori, video analize te taktički i tehnički detalji, sve je napravljeno na najbolji mogući način. Slijedi turnir u Siracusi, tri utakmice. Rezultatski potpuno nebitan turnir, no bitno je da kroz te utakmice postignemo maksimalnu moguću formu" rekao je Tucak.

Na turniru "Citta di Siracusa“ u petak u 18,30 naši reprezentativci igraju protiv selekcije SAD, a u subotu u 18 sati protiv Australije, dok će u nedjelju na programu biti utakmice za plasman. Nakon turnira reprezentativci će dobiti kraći odmor jer je ponovo okuplja predviđeno 13. srpnja u Zagrebu u kojem ostaju do 15. srpnja kada putuju na SP u Budimpeštu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo

Još iz rubrike