DOK MICHAEL VODI ŽIVOTNU BITKU... / Mick Schumacher će ovaj vikend voziti očev bolid po kultnoj stazi

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Mick Schumacher, 18-godišnji sin sedmerostrukog svjetskog prvaka u Formuli 1 Michaela, vozit će ovaj vikend stari očev bolid u spomen na njegovu prvu pobjedu.

24.8.2017.
13:53
AFP
VOYO logo

Michael Schumacher je prije 25 godina u belgijskom Spau kao vozač Benettona došao do prve pobjede u bogatoj karijeri. U godinama koje su slijedile osvojio je rekordnih sedam naslova svjetskog prvaka i ostvario 91 pobjedu, što je također doseg koji nikome u povijesti nije uspio.

Image
BRITANAC JOŠ BLIŽE SCHUMACHERU: /

Pada veliki rekord slavnog Nijemca

Bolid iz 1994. godine

Sabine Kehm, glasnogovornica obitelji Schumacher, potvrdila je da će Mick ovaj vikend u Spau promotivno voziti očev bolid Benettona iz 1994. godine. Mlađi Schumacher također gradi vozačku karijeru, a trenutno je na 11. mjestu Europskog prvenstva Formule 3.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Michael Schumacher stradao je prije više od tri i pol godine u skijaškoj nesreći u francuskom Meribelu, zadobivši teške ozljede glave. Nakon više operacija i nekoliko mjeseci provedenih u induciranoj komi 48-godišnji Nijemac se od rujna 2014. oporavlja u obiteljskoj vili u Švicarskoj, a o njegovom stanju se jako malo zna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo