BRUTALNA OSVETA: / Jug osramotio Partizan u Dubrovniku! Srbi se crvene od srama

Image

Vaterpolisti Jug Croatia osiguranja pobijedili su na plivalištu Gruž beogradski Partizan 21-9 (6-3, 6-2, 4-1, 5-3) načinivši veliki korak prema plasmanu na 'Final Six'.

1.3.2017.
21:14
VOYO logo

Jug CO je prošlog vikenda izgubio od Partizana 14-16 u regionalnoj Triglav ligi, no ovoga puta Dubrovčani nisu dozvolili nikakvo iznenađenje.

Od prve minute su krenuli ozbiljno i pitanje pobjednika niti jednog trenutka nije bilo upitno. Jug CO je nakon prve četvrtine vodio 6-3, nakon druge dionice je imao 12-5, a nakon treće četvrtine velikih plus deset (16-6). U posljednjem periodu odabranici Vjekoslava Kobešćaka povećali su prednost za još dva gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dubrovački sastav su do pobjede predvodili Felipe Perrone s pet, Maro Joković sa četiri, te Javier Garcia i Josip Vrlić sa po tri gola. Kod gostiju najefikasniji su bili Aleksandar Radanović s tri, te Đorđe Lazić i Đorđe Vučinić sa po dva gola.

Jug CO je ovom pobjedom načinio korak bliže prema plasmanu na Final Six. Iz ove skupine na završni turnir u Budimpeštu plasirat će se tri momčadi. Dubrovčani su trenutačno drugi i za potvrdu plasmana trebat će još jednu pobjedu u preostala tri kola. U iduća tri kola ugostit će Barcelonetu, te gostovati kod Pro Recca i Egera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U vodstvu je Pro Recco sa 18 bodova, Jug CO je drugi sa 14 bodova, na trećem mjestu je Eger s osam bodova, a zatim slijede Barceloneta (7), Hannover (39 i Partizan (1).


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo