BORBA TRAJE I DALJE: / Danas u obitelji Schumacher vlada posebna tuga

Image
Foto: AFP

Više od 19 mjeseci je prošlo od teške nesreće u kojoj je stradao najtrofejniji vozač u povijesti Formule 1 Michael Schumacher.

1.8.2015.
12:17
AFP
VOYO logo

Schumacher je, podsjetimo, u skijaškoj nesreći u francuskoj zadobio teške ozljede glave. Nakon više operacija i nekoliko mjeseci provedenih u induciranoj komi 46-godišnji Nijemac se danas oporavlja u obiteljskoj vili u Švicarskoj.

"Michael i dalje napreduje"

O njegovom se stanju službeno zna jako malo. Iz neslužbenih su izvora strani mediji posljednjih mjeseci dobivali informacije da Schumacher ne može govoriti i hodati, te da je jako malo toga svjestan. Njegova menadžerica Sabine Kehm u petak je na jednom sponzorskom događaju istaknula ono što ponavlja svakih nekoliko tjedana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Michael i dalje napreduje, dakako uzimajući u obzir ozbiljnost njegova stanja. Naravno, ova će borba trajati jako dugo za sve koji su uključeni u nju i sretni smo što je vodimo", rekla je Kehm.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tu borbu, osim samog Schumachera, najviše na svojoj koži osjećaju djeca i supruga Corinna za koju je ova subota posebno emotivna. Naime, točno prije 20 godina, 1. kolovoza 1995. Corinna i Michael su u Kerpenu uplovili u bračnu luku. Vjerojatno su se nadali da će dva desetljeća zajedničkog života obilježiti na poseban način, ali danas pravog slavlja nema. Na redu je samo novi set u teškoj 'utakmici' za Schumacherov oporavak...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo