BOLT POLUDIO NA NAJVEĆEG RIVALA: / 'Njegovi komentari su smiješni, pokazuje manjak poštovanja'

Image
Foto: AFP

Najbrži čovjek svijeta Usain Bolt optužio je najvećeg rivala Justina Gatlina za manjak poštovanja nakon spornih komentara američkog sprintera.

24.7.2016.
8:00
AFP
VOYO logo

Bolt se nakon problema s ozljedom vratio na stazu na mitingu Dijamantne lige u Londonu i bez problema slavio u utrci na 200 metara s vremenom 19.89 sekundi. Jamajčanin je morao odustati od nastupa na nacionalnom prvenstvu, ujedno i kvalifikacijskom natjecanju za Olimpijske igre, zbog ozljede bedrenog mišića.

Image
SENZACIJA U LONDONU: /

Nakon 28 godina Amerikanka Harrison srušila svjetski rekord!

Image
SENZACIJA U LONDONU: /

Nakon 28 godina Amerikanka Harrison srušila svjetski rekord!

'Kod nas se to ne radi tako'

Nakratko je postojao strah da bi mogao propustiti Igre u Riju, ali ozljeda ipak nije bila teže prirode i Bolt će braniti zlata na 100, 200 i 4x100 metara. I u Brazilu bi mu najveći suparnik trebao biti Gatlin koji je prije nekoliko dana posprdno komentirao činjenicu da su Jamajčani dali Boltu propusnicu za Olimpijske igre iako nije sudjelovao na nacionalnim kvalifikacijama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bolt se ozlijedi i dobije propusnicu za Olimpijske igre, to je tako u njegovoj zemlji. U našoj se to tako ne radi", ispalio je dvostruki dopinški prevarant Gatlin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Razočaravajući komentari'

Nejasno je zašto se uopće krenuo miješati u odluku Jamajčana budući da svaka zemlja ima pravo odlučiti na koji će način određivati putnike na OI, dakako među onima koji su ispunili normu. Američki sustav je tu brutalan, odluka pada u samo jednoj utrci, a za ozlijeđene nema popusta, pa makar bili i svjetski rekorderi.

"Za mene su takvi komentari šala, oni koji misle da sam se povukao bez razloga pokazuju nepoštovanje. Iz godine u godinu dokazujem da sam najbolji. Razočaravajući su mi takvi komentari, posebno od Gatlina", rekao je Bolt nakon londonskog mitinga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo